GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PLECARE

Gică Popescu, în locul lui Adrian Mutu! Începe de mâine

Contract nou pentru Gică Popescu: începe de mâine! +49   FOTO
Contract nou pentru Gică Popescu: începe de mâine!

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 10:55 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 11:20

Gică Popescu, 55 de ani, revine în televiziune și va deveni analistul naţionalei la Antena 1, postul care transmite mediurile naţionalei României până în 2028, în preliminariile EURO, Cupa Mondială şi Liga Națiunilor. În luna iunie, „Baciului” îi expirase contractul pe un an cu Prima Sport și nu mai prelungise

Până acum, analistul principal al Antenei era Adrian Mutu, dar el a plecat din România și a semnat cu Neftchi Baku, în Azerbaidjan.

Gică Popescu: „Meciurile cu Kosovo și Israel sunt extrem, extrem de importante”

Gică Popescu va comenta meciurile României înainte şi după fiecare partidă la Antena 1 alături de prezentatorul Dan Pavel în cadrul emisiunii “Hai, România! În fiecare zi”. Antena 1 transmite partidele cu Kosovo pe 12 septembrie, ora 21:45, cu Andorra pe 15 octombrie şi ultima partidă din grupa de calificare la EURO, cu Elveţia pe Arena Naţională, pe 21 noiembrie.

„Ne-am dezobișnuit de participări la Mondiale sau Europene, ar fi un lucru pe care îl așteptăm de foarte, foarte mult timp să ne calificam la un turneu final. Din păcate, rezultatele din ultimele campanii de calificări nu au fost cele așteptate. 

Important este luăm fiecare meci în parte, avem adversari dificili, cred că meciurile cu Kosovo și Israel sunt extrem, extrem de importante. Ar trebui să le câștigăm pentru că jucăm acasă și vom lua astfel o optiune importantă pentru calificare. 

Nu văd vreun erou la naționala, un jucător care să tragă echipa după el. Antrenorii trebuie să găsească o formulă potrivită astfel încât să câștigăm, sper să fie toți jucătorii apți, să nu fie probleme cu accidentările, iar cei convocați sper să fie în formă”, a spus Popescu într-un interviu acordat Antenei 1. 

Avem încredere în ei, așteptăm de foarte mult timp o nouă calificare la un turneu final și le vom ține pumnii! Hai, România!
Mesajul lui Gică Popescu pentru „tricolori”

Gică Popescu, vehement la adresa lui Edi Iordănescu în ultima emisiune la Prima

Elveția - România 2-2 a fost ultima ediție cu „Baciul” în studio-ul Prima Sport, în luna iunie 2023.

Fostul mare internațional, în prezent președinte la Farul, a fost anunțat ca analist TV în iunie 2022, cu ocazia meciului România - Muntenegru, din 14 iunie. 

În emisiunea de la finalul partidei de la Lucerna, Gică Popescu a avut un discurs extrem de dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu.

„Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția” Băi băiatule, la echipa națională nu e grup! Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun?! Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează!

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun! El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția)! Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională!

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției! Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională! Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările. 

Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a declarat atunci Gică Popescu.

Citește și:

Ionuț Lupescu se așteaptă ca naționala să ia 6 puncte din „dubla” cu Israel și Kosovo: „În proporție de 85% ne-am califica” + Ce spune despre situația de la Dinamo
ROMÂNIA
Ionuț Lupescu se așteaptă ca naționala să ia 6 puncte din „dubla” cu Israel și Kosovo: „În proporție de 85% ne-am califica” + Ce spune despre situația de la Dinamo
Bergodi a vorbit cu Gazeta despre marea problemă a fotbaliștilor români: „Pleacă afară și vor apoi să se întoarcă. Doar că acolo trebuie să arate caracterul, nu în România!”
GSP LIVE
Bergodi a vorbit cu Gazeta despre marea problemă a fotbaliștilor români: „Pleacă afară și vor apoi să se întoarcă. Doar că acolo trebuie să arate caracterul, nu în România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
elgabri
elgabri  •  09 Septembrie 2023, 08:54

Un puscarias cu acte la televiziunea altui puscarias tot cu acte atasament si traditie curat murdar !!

danglumetu
danglumetu  •  09 Septembrie 2023, 07:53

pazea, vine asta cu ''jeniile'' lui! si uite asa ti se face dor de ninel!

VardyParty
VardyParty  •  08 Septembrie 2023, 19:48
Postat de enigmaticul pe 08 Septembrie 2023, 14:07

Bă, băiatule, ori ești angajat la clubul Farul, ori ești comentator TV ?? Hotărăște-te, oricum, am văzut după meciul cu Elveția, cam ce-ți poate bibilica oltenească, mai ai sta lângă Far, să nu se stingă.

Hagi are curaj inconștient. Se știe ca pe orice pune asta privirea, se usuka.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează