Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 11:04 / Actualizat joi, 21 martie 2024 19:52

Gazeta Sporturilor își mărește numărul emisiunilor video din portofoliu! „La feminin” este cel mai nou format video al GSP.RO.

„La feminin” este un proiect care promite să aducă cititorii site-ului cât mai aproape de cele mai influente femei conectate la lumea sportului.

Fiecare episod va cuprinde interviuri cu femei puternice, ale căror vieți și cariere se intersectează cu sportul în moduri semnificative.

Emisiunea este moderată de Andreea Visu și produsă de Andrei Crăițoiu, iar operator de imagine este Valentin David.

Andreea Răducan, prima invitată „La feminin”

Andreea Răducan (41 de ani) a scris istorie în gimnastica românească. La Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000 a contribuit la obținerea medaliei de aur pe echipe și a obținut argintul la sărituri.

A cucerit medalia de aur la individual compus, dar Comitetul International Olimpic a decis să-i fie retrasă după ce a fost depistată pozitiv, cu efedrină, la controlul doping.

În 2002 a decis să se retragă din activitatea de sportivă de performanță.

„La feminin”, un nou proiect marca GSP

Gazeta Sporturilor continuă tradiția și oferă cititorilor cele mai importante informații și emisiuni dedicate. În acest moment, portofoliu video al GSP.RO cuprinde șase emisiuni dedicate.

  • GSP Live - de luni până vineri, de la ora 11:00, Alexandru Barbu și Raul Rusescu, expertul GSP, analizează cele mai importante informații din lumea sportului
  • Prietenii lui Ovidiu - în fiecare miercuri, de la ora 20:00, Ovidiu Ioanițoaia aduce în fața publicului interviuri de colecție cu cei mai importanți oameni din sportul românesc
  • Premier GSP - în fiecare vineri, de la ora 14:00, Daniel Grigore vă introduce într-un show dedicat celui mai spectaculos campionat de fotbal al lumii, Premier League
  • Euro GSP - dacă sunt seri de Champions League, Alberto Boțoghină și Narcis Drejan vă dau întâlnire marți și miercuri, de la ora 21:45, pentru un show de mai bine de două ore
  • GSP Live special - meciurile din Superligă sau confruntările echipei naționale sunt disecate în ediții speciale. Alberto Boțoghină împreună cu invitații săi iau pulsul stadioanelor și analizează duelurile din platoul GSP

Citește și:

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a fost nominalizată de Asociația Internațională a Presei Sportive la „AIPS Sport Media Awards 2023”
MEDIA
Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a fost nominalizată de Asociația Internațională a Presei Sportive la „AIPS Sport Media Awards 2023”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”