GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP Live » Adrian Mutu, noul antrenor al lui CFR Cluj. Când va conduce primul antrenament

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 08:52 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 14:24

CFR Cluj și CSU Craiova au pierdut puncte prețioase în lupta pentru titlu. „Feroviarii” au cedat surprinzător la Botoșani, 0-1, în timp ce oltenii au pierdut în fața campioanei Farul, acasă, 1-2. Rapid a revenit senzațional pe final de meci, în Giulești, în fața celor de la FCU Craiova, și s-a impus dramatic cu 4-3.

Despre toate rezultatele înregistrate în etapa cu numărul 22, dar și despre duelul din această seară, FCSB - UTA, am discutat alături de jurnalistul GSP Alexandru Barbu și jurnalistul Libertatea Sebastian Pricop.

Patornul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a intervenit telefonic la GSP Live și a dezvăluit planurile echipei sale după o nouă victorie crucială în lupta pentru evitarea retrogradării, obținută chiar în fața fostei campioane CFR Cluj.

Iosif Rotariu a analizat rezultatele înregistrate în etapa #22 și este convins că alegerea CFR-ului de a-l demite pe Mandorlini și de a-l instala pe Mutu este cea potrivită pentru echipă.

Emisiunea integrală, mai jos:

Emisiunea realizată din studio-ul Gazetei Sporturilor poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează