GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Lupta la titlu, dinamitată. Restart în Superliga după Rapid - FCSB 4-0 » GSP Live

Lupte tari în play-out și play-off » Analizăm a doua parte a sezonului, la GSP Live
Lupte tari în play-out și play-off » Analizăm a doua parte a sezonului, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2024 09:21 / Actualizat luni, 11 martie 2024 12:53

Rapid a umilit-o pe FCSB în derby-ul din ultima etapă a sezonului regular, 4-0. Dinamo începe play-out-ul de pe loc de baraj, grație victoriei cu UTA, scor 1-0, în timp ce FCU Craiova a cedat în derby-ul local, cu Universitatea Craiova, 1-2.

Raul Rusescu este de părere că FCSB va arăta diferit după revenirea lui Vlad Chiricheș și nu crede că Rapid va avea un meci ușor în prima etapă din play-off, cu Farul.

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, consideră că avantajul FCSB în startul play-off-ului nu este unul liniștitor și vede mari probleme la liderul Superligii în privința regulii U21.

Emisiunea integrală, mai jos:

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează