GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Marcel Pușcaș a dezvăluit la GSP LIVE de ce i-a dat afară pe Costea și Dina: „Nu puteau face față rigorilor din Liga a 2-a”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 08:00

Costin Ștucan l-a avut invitat miercuri la GSP LIVE pe președintele lui FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, care a dezvăluit adevăratele motive care au dus la rezilierea contractelor lui Florin Costea și Mihai Dina.

„La ora asta, Universitatea Craiova are un lot bun pentru Liga a 2-a, fără emoții de a retrograda. Echipa a fost întinerită în iarnă. Când am venit eu la Craiova erau 32 de jucători, ceea ce mi s-a părut mult pentru o echipă de Liga a 3-a, mai ales că n-avem o echipă secundă. Am reușit împreună cu domnul Mititelu, Napoli și Săceanu să renunțăm la 17 jucători, care după părerea noastră nu puteau face rigorărilor Ligii a 2-a. Noi ne gândim să avem jucători pentru Liga a 2-a. Ca dovadă, cei 17 care au plecat și-au găsit angajamente la echipe din Liga a 3-a.

Simbolurile Craiovei Costea și Dina au plecat tot din același principiu. Nu credeam că puteau face față rigorilor din Liga a 2-a. S-au adăugat și câteva acte de indisciplină, nu doar în Antalya, ci și premergător cantonamentului. La sugestia lui Napoli și Săceanu am acceptat să renunțăm la cei doi, lucru cu care a fost de acord și Mititelu. Au fost jucători importanți, dar au fost și alți jucători importanți la Universitatea Craiova care au agățat ghetele în cui și au înțeles că vine un moment când trebuie să lași loc altora”, a declarat Pușcaș la GSP LIVE.

Emisiunea GSP Live poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 09:01 pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei, unde puteți comenta  pentru a participa la discuția în direct!

Urmărește întreaga emisiune mai jos

Citește și:

EXCLUSIV Florin Costea, dezlănțuit după ce-a fost dat afară de la FC U Craiova: „Am filmările! Vor să-i ia banii lui Mititelu! Lumea să știe adevărul”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  13 Martie 2019, 14:12
Postat de gabryel28 pe 13 Martie 2019, 12:52

Inca putin mai avem de asteptat pana ajungem in liga1 si clona psd v a disparea

Cade psd-ul cade și clona 2013 finanțată din banii luați cu japca de la statul român via anrp de impostorul de la București.

dora
dora  •  13 Martie 2019, 13:35

Aloo, trezirea...sunteti inca in Liga a 3-a, la cateva puncte in spatele liderului.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  13 Martie 2019, 12:54
Postat de gabryel28 pe 13 Martie 2019, 12:52

Inca putin mai avem de asteptat pana ajungem in liga1 si clona psd v a disparea

Asta e visul vostru:))) din 2013 tot spuneți ca dispare:))) dacă câștiga titlul anul asta voi nici nu mai existați în craiova:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează