GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Netflix a luat o decizie majoră pentru România, iar modificarea a intrat deja în vigoare

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 20:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 22:36

Cu 230 de milioane de abonați în peste 190 de țări, Netflix este liderul global al serviciilor de televiziune cu difuzare online, iar începând de astăzi, de la ora 20:00, abonamentul „minim” se ieftinește cu 2 euro

Din această seară, românii vor beneficia de noi avantaje când vine vorba de vizionarea filmelor din portofoliului companiei, care caută „noi modalități de a îmbunătăți experiența membrilor pe platformă”.

Abonament mai ieftin pentru România

Astfel, începând de astăzi abonamentul de bază pentru țara noastră, va costa 4,99 euro pe lună, în loc de 7,99 euro ca până acum.  „Pentru a oferi abonaților toate producțiile preferate la un preț și mai bun. Să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix”, transmite compania.

Membrii noi care nu au cont și se vor înscrie vor vedea noul preț al abonamentului de bază care a fost deja actualizat, iar cei care au deja un abonament vor fi informați de modificarea tarifară la următoarea factură. 

În prezent, pe lângă abonamentul basic de 4,99 euro / lună, în acest moment mai este disponibil abonamentul standard de 9,99 euro, dar și cel premium de 11,99 euro.

CITEȘTE ȘI:

Cine transmite la TV duelul Lazio - CFR Cluj din Conference League
LAZIO - CFR CLUJ
Cine transmite la TV duelul Lazio - CFR Cluj din Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează