Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 22:42 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 00:14

Închiderea peste noapte a printului Gazetei Sporturilor a adus confuzie și stupoare în sportul românesc și dincolo de el.

După îndepărtarea, pe rând, a lui Mihnea Vasiliu, Cătălin Țepelin și Cătălin Tolontan, redacția GSP este condusă de redactorii șef adjuncți Dan Udrea și Bogdan Stamatoiu. 

Decizia jurnaliștilor: ediția de azi a Libertății va găzdui un ultim semnal tipărit al Gazetei Sporturilor, realizat special pentru ca publicul să-și poată lua „la revedere” de la cel mai vechi ziar al sportului românesc
COMUNICAT
Decizia jurnaliștilor: ediția de azi a Libertății va găzdui un ultim semnal tipărit al Gazetei Sporturilor, realizat special pentru ca publicul să-și poată lua „la revedere” de la cel mai vechi ziar al sportului românesc

Udrea, cunoscut jurnalist la GSP și realizator TV de emisiuni sportive la Orange Sport, a scris un articol în ediția specială a Libertății, care va apărea vineri, la tarabe, în toată țara.

În articol, Udrea citează replici din e-mailuri dintre ziariști și conducere, mesaje care arată ce i s-a cerut redacției, cum a arătat rezistența și cine le-a dat, în final, dreptate ziariștilor din România.

Zeci de mari vedete sportive și instituții din România au oferit reacția lor publicului, la despărțirea cititorilor de Gazeta Sporturilor. Ele vor apărea în această ediție specială. Este un ziar scos pentru ca oamenii și ziariștii să „poată spune la revedere” după 99 de ani împreună. Gazeta va rămâne pe GSP.ro. 

Unele dintre cele mai emoționante dintre mesaje, o spun cei care realizează ziarul chiar în aceste ore, au venit tocmai de la cei cu care Gazeta nu fusese în cele mai cordiale relații. 

„Oameni criticați de-a lungul anilor, mari antrenori precum Bitang și Bellu, ne-au tulburat pur și simplu cu mesajele lor în care au amintit și ce ne-a despărțit, dar mai ales ceea ce ne leagă pe toți”, a mărturisit ziarista Mirela Neag.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”