GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

România, primul test înainte de Campionatul European » Dan Alexa este invitatul de astăzi la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2024 10:16 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 10:16

Alexandru Barbu îl va avea ca invitat pe Dan Alexa astăzi la GSP Live, de la ora 11. În prezent, „chirurgul” antrenează la Tunari, echipă ce se află la șapte puncte distanță de salvarea de la retrogradare în liga secundă.

Vom discuta despre situația ilfovenilor, despre cariera de antrenor a fostului internațional, dar și despre subiecte de actualitate: lupta la titlu din Superligă, cea din subsolul clasamentului, ce nu a funcționat pentru acesta la Botoșani și altele.

Primul test înaintea Campionatului European pentru „tricolori” va fi cel de diseară împotriva Irlandei de Nord. Trebuia Alex Mitriță convocat? Cât de relevant va fi rezultatul de diseară în vederea turneului final?, vor fi doar câteva dintre întrebările ce vor primi un răspuns în cadrul emisiunii.

Totodată, aseară s-au disputat semifinalele barajului pentru europeanul nemțesc, grupa României urmând să fie completată fie de Ucraina, fie de Islanda. Selecționata U20 a remizat ieri cu Italia în cadrul „Elite League”.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe www.gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează