GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

ASTĂZI, DE LA ORA 20:00 Tudorel Stoica, momente emoționante la „Prietenii lui Ovidiu”: „Trăiesc cu rana asta în suflet și, chiar dacă o să mor, n-o să se închidă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 10:00 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 10:01

Ediție eveniment în această seară la „Prietenii lui Ovidiu”, de la ora 20:00, pe GSP.ro. Invitat este fostul mare fotbalist, Tudorel Stoica!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

De șapte ori campion al României, cu cinci Cupe ale României în palmares, dar și cu Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei în CV, Tudorel Stoica face mărturisiri incredibile, în studioul Gazetei Sporturilor.

O ediție eveniment ce nu trebuie ratată, cu un personaj care apar extrem de rar în studiourile emisiunilor de profil. Totul despre cele mai mari probleme ale carierei, dar și-un moment de-o sinceritate rară al celui care a ratat finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / VIDEO Victor Pițurcă dezvăluie cum a făcut două luni de pușcărie: „Nu vă dau niciun ban! Condamnați-mă!” + cine i-a spus primul „Satana”

Un politician cunoscut recunoaște: „Am fost împreună cu Anamaria Prodan. Eram doi puști frumoși și nebuni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
senzor1
senzor1  •  24 Noiembrie 2021, 11:43

Respect, Tudorel Stoica !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează