GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atletico Madrid - Manchester City: Ce face Simeone? Bagă iar „autobaza” sau iese la atac? Trei PONTURI pentru duelul din Spania

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 08:00

Atletico Madrid și Manchester City se duelează azi, de la 22:00, în manșa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. În tur, englezii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci în care Diego Simeone a ordonat o apărare totală!

În fața propriilor suporteri, Atletico Madrid nu mai are ce să apere. Dacă vrea să meargă în semifinale, atunci Simeone va trebui să joace ceva mai ofensiv și să încerce să marcheze minimum un gol. Am putea vedea un nou meci inestetic și în cazul în care Guardiola se va mulțumi să apere avantajul câștigat în tur prin acea posesie prelungită neterminată cu fază de poartă.

Manchester City va juca, din nou, fără un atacant clasic. Gabriel Jesus a luat cartonaș galben pe Etihad și e suspendat. Fără vârf, City s-a chinuit teribil în fața defensivei supraaglomerate a lui Simeone.

5 - 5 - 0a fost tactica folosită de Simeone în tur, fără om de atac, cu Griezmann și Joao Felix mijlocași

Dincolo, la nivel de absențe, Atletico Madrid va fi fără Gimenez și Herrera, ambii indisponibili din cauza unor accidentări musculare. Vestea bună pentru Simeone constă în revenirea lui Carrasco, om care a absentat în prima manșă din cauza unei suspendări.

Înaintea duelului direct, City și Atleti nu au câștigat în campionat. Trupa lui Guardiola a terminat la egalitate derby-ul cu Liverpool, scor 2-2, în timp ce Atletico a fost învinsă de Mallorca, 1-0.

Trei PONTURI pentru Atletico Madrid - Man. City:

  • Victorie Manchester City - cotă 1,80 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,80 la Unibet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,90 la Superbet
Liverpool - Benfica: Misiune ușoară pentru „cormorani”! Trei PONTURI clare pentru returul de pe Anfield
PONTURI PARIURI
Liverpool - Benfica: Misiune ușoară pentru „cormorani”! Trei PONTURI clare pentru returul de pe Anfield

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează