GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Azi aflăm ultimele semifinaliste! Maroc, Portugalia, Anglia și Franța se bat pentru un loc în careul de ași! Trei PONTURI pentru partidele de sâmbătă

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 12:56 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 13:03

Croația - Argentina este prima semifinală de la Campionatul Mondial din Qatar. Ambele naționale au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a merge mai departe. Croații i-au scos pe brazilieni, în timp ce argentinienii au eliminat Olanda. Azi se joacă ultimele două meciuri din sferturile Mondialului.

Maroc - Portugalia este programat la ora 17:00, în timp ce seara se închide cu super-duelul dintre Anglia și Franța, de la 21:00.

Maroc și Portugalia au ajuns în ritmuri diferite în sferturile de finală ale Mondialului din Qatar. Marocanii au provocat surpriza din optimi și au trimis Spania acasă, după loviturile de departajare, în timp ce Portugalia, cu Cristiano Ronaldo doar rezervă, a nimicit Elveția - 6-1. Dacă portughezii au avut vreme să-și oprească motoarele încă din timpul meciului cu Elveția, marocanii ar putea acuza oboseala unor 120 de minute contra Spaniei. Naționala lui Zyuech și Hakimi va pune sigur probleme mai mari decât a făcut Elveția, dar Portugalia pare calibrată perfect pentru a obține calificarea în semifinale.

Anglia - Franța este meciul cu cel mai tare afiș din sferturi. Două naționale care și-au propus câștigarea trofeului suprem se întâlnesc într-o rivalitate care a început în 1923, la prima confruntare directă. În optimi, ambele naționale au marcat câte 3 goluri și n-au avut emoții reale! Anglia a câștigat cu 3-0 meciul cu Senegal, în timp ce Franța s-a impus cu 3-1 în fața Poloniei. 

Ultimul meci direct a avut loc în 2017, cu Franța câștigând amicalul cu Anglia scor 3-2, în timp ce ultimul duel oficial e de la EURO 2012, când cele două naționale terminau la egalitate, 1-1. Va fi cu siguranță un meci echilibrat, dar parcă Franța vine cu un plus în fața englezilor: forma lui Mbappe!

Trei COTE de azi pentru Super Mondial:

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează