GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Azi se închide etapa a 2-a din grupele Campionatului Mondial! Brazilia și Portugalia se pot califica deja în optimi! Trei PONTURI tari pentru luni

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 22:41 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 01:26

Ziua de luni vine cu ultimele două grupe care își vor desfășura meciurile din cadrul etapei cu numărul 2. Până acum, puține echipe s-au văzut calificate cu o etapă înainte, semn că avem parte de un Mondial echilibrat în Qatar. Azi suntem cu ochii pe Brazilia și Portugalia, trupe ce pot scăpa de emoțiile etapei de final.

Camerun - Serbia (12:00), Coreea de Sud - Ghana (15:00), Brazilia - Elveția (18:00) și Portugalia - Uruguay (21:00) sunt partidele programate pentru ziua de luni la Campionatul Mondial.

Cât timp a putut să se apere compact și să alerge, Serbia a putut să-i facă față Braziliei. Când resursele de energie s-au terminat, brazilienii au dat drumul la joga bonito și au făcut spectacol. Acum, sârbii întâlnesc un adversar mai aproape de valoarea lor, iar duelul cu Camerun e unul crucial. Ținând cont că Brazilia are meci cu Elveția și Selecao e mare favorită, orice echipă care va câștiga aici va intra în cursa pentru a obține locul secund. Așadar, meci extrem de important și, cu siguranță, extrem de încins.

Exact ca în cazul de mai sus, Grupa H are o favorită certă, și aici vorbim despre Portugalia, și alte 3 echipe care luptă pentru locul 2. Coreenii au 1 punct după remiza cu Uruguay, în timp ce Ghana e la borna 0, după înfrângerea cu Portugalia. Dacă portughezii vor câștiga în fața Uruguayului, atunci grupa rămâne deschisă pentru locul secund indiferent de rezultatul de aici. Desigur, cine câștigă face un pas important, dar nu decisiv.

Brazilia și Elveția conduc grupa G, ambele cu câte 3 puncte după prima etapă. Elvețienii sunt o echipă solidă, serioasă, dar am văzut forța Braziliei în fața sârbilor și, chiar și fără Neymar și Danilo, accidentați. galben-verzii sunt favoriți. Brazilia și Elveția s-au întâlnit în grupe și la Mondialul din 2018, iar atunci scorul s-a terminat 1-1, cu ambele formații mergând la braț în optimi.

La fel ca mai toate echipele mari în prima rundă, Portugalia a tremurat și ea la debut. O primă repriză albă, dar o parte secundă cu adevărat nebună. Portugalia a avut 1-0 și 3-1, dar era să rateze succesul chiar la ultima fază, după o gafă a portarului iberic. Cum nu s-a întâmplat acest lucru, naționala lui Cristiano Ronaldo a început cu 3 puncte și e favorită clară pentru duelul cu Uruguay. Sud-americanii au o echipă îmbătrânită, iar prestația lor din meciul cu Coreea de Sud a fost una extrem de palidă.

Trei COTE de azi pentru Super Mondial:

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează