GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Cagliari - AC Milan: „Rossonerii”, decimați de COVID-19, caută să refacă distanța față de rivala Inter! Ce pariu putem încerca azi în Serie A

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 13:32 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 13:36

Cagliari - AC Milan se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru runda cu numărul 18 din Serie A. „Rossonerii” au fost egalați la puncte de Inter și speră să refacă distanța de trei puncte față de rivala din oraș cu o victorie pe terenul echipei lui Răzvan Marin.

Inter a câștigat categoric derby-ul cu Juventus, scor 2-0, și pune presiune pe AC Milan! Cele două mari rivale sunt la egalitate de puncte, 40, dar Milan poate pune din nou trei puncte în față în cazul unui succes la Cagliari.

AC Milan merge la Cagliari doar cu gândul la a 13-a victorie stagională! Gazdele de azi sunt pe poziția a 17-a, cu 14 puncte în 17 meciuri, și așteaptă liderul din Serie A fără prea mari speranțe. Cagliari are patru înfrângeri consecutive în campionat, n-a mai câștigat de 10 meciuri (campionat + cupă) și pare să se îndrepte, destul de periculos, către o luptă grea pentru evitarea retrogradării.

Milan n-a mai pierdut la Cagliari din 2017, când ceda cu 2-1, de atunci reușind să câștige cinci dintre ultimele șase dueluri directe. De altfel, „rossonerii” au trei victorii consecutive în fața celor de la Cagliari, iar ultima deplasare de pe arena „insularilor” s-a terminat cu victoria lui Milan, scor 2-0.

Milan pleacă din postura de favorită, dar absențele continuă să-i dea mari bătăi de cap lui Pioli. Vestea cea mai bună este că Ibrahimovici e apt și va fi titular, dar veștile rele vin din cauza coronavirusului. Calhanoglu, Theo Hernandez, Krunic și Rebic sunt pozitivi și au intrat în carantină! Bennacer, Gabbia (accidentați) și Leao (suspendat) vor rata și ei deplasarea de la Cagliari.

PONT: Gol marcat în ambele reprize - cotă 1,50

Vezi și alte PONTURI azi:

Astra - Craiova: Oltenii sunt obligați să țină pasul cu FCSB și CFR! Trei pariuri pentru un duel echilibrat la Giurgiu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează