GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chindia Târgoviște - Sepsi: Cuvântul zilei - PRUDENȚĂ! Ce cotă bună primim pentru un meci ”liniștit”

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 08:31 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 08:52

Chindia Târgoviște - Sepsi se joacă azi, de la ora 18:00, în prima partidă a zilei din Liga I. Penultima confruntare din etapa a 11-a este una extrem de importantă pentru ambele formații.

În cazul unui succes, Chindia va face un pas important în lupta pentru playoff și va urca exact deasupra lui Sepsi, pe locul șase. De cealaltă parte, victoria ar ajuta-o pe Sepsi să pună trei puncte diferență între ea și Viitorul, prima echipă clasată sub zona de playoff.

Chindia s-a schimbat complet în actuala ediție de campionat! Sub comanda lui Emil Săndoi, dâmbovițenii au devenit extrem de pragmatici. Doar șase goluri a marcat Chindia în 10 etape, dar a fost suficient pentru a aduna 14 puncte. Târgoviștenii au însă una dintre cele mai solide defensive din campionat, cu doar șape goluri primite până acum.

Sepsi e într-o scădere de formă și n-a câștigat în ultimele două etape. Echipa lui Leo Grozavu vine după înfrângerea cu Clinceni (0-2) și egalul dezamăgitor cu Hermannstadt (0-0), dar speră la victorie în meciul cu Chindia, formație în fața căreia n-a pierdut niciodată și pe care a bătut-o de două ori în cele patru întâlniri directe de până acum.

Ultima partidă directă, disputată la Sfântu Gheorghe, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Un amănunt extrem de important este acela că Sepsi n-a reușit s-o învingă niciodată pe Chindia în deplasare. 0-0 și 1-1 sunt rezultatele directe în meciurile în care Chindia a fost gazdă.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,62 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Gaz Metan - FCSB: Roș-albaștrii se pot desprinde în fruntea ierarhiei din Liga I! Pariu special pentru jocul de la Mediaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează