GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dortmund - Brugge: Face Haaland un nou meci mare? Cotă perfectă pentru un pariu COMBO cu Borussia în prim-plan

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 14:10 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 14:10

Dortmund - Brugge se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 4-a a grupelor din UEFA Champions League. Cu un succes pe teren propriu, Borussia își va asigura calificarea în primăvara din Liga Campionilor.

După ce a câștigat cu 3-0 în Belgia, Borussia Dortmund primește vizita celor de la Club Brugge într-un moment foarte bun pentru ”galben-negri”. Borussia a defilat în ultima etapă din Bundesliga și a câștigat cu 5-2 la Berlin, împotriva celor de la Hertha. A fost o partidă în care Haaland a strălucit din nou, marcând patru goluri, trei dintre ele în doar 15 minute.

Borussia Dortmund are șase puncte după primele trei runde și ocupă prima poziție în Grupa F. Lazio se află pe locul secund, cu cinci puncte, în timp ce Club Brugge e pe trei, cu patru puncte. Zenit, ultima clasată, pare să nu se implice în lupta pentru calificare în acest sezon.

În partida tur, nemții au rezolvat meciul încă din prima jumătate de oră. Golul lui Hazard și ”dubla” lui Haaland au adus o victorie extrem de importantă pentru Dortmund în economia calificării.

În mod clar, Borussia Dortmund pornește cu prima șansă și de această dată, iar cota pentru un succes al gazdelor este de 1,33. Totuși, o putem îmbunătăți dacă alegem să jucăm un pariu combo. Mai exact, combinăm succesul lui Haaland, Reus și compania cu goluri marcate în meci.

PONT: Victorie Dortmund și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,47 la Superbet

Desigur, pariorii mai curajoși care vor să-și adauge o cotă și mai mare pe bilet pot încerca același tip de pariu, dar să ridice numărul de goluri. Astfel, o victorie a Borussiei și minimum trei goluri în meci ar aduce o cotă de 1,84.

Vezi și alte PONTURI din Liga Campionilor:

PSG - Leipzig: Francezii, obligați să câștige pentru a rămâne în cărțile calificării! Cum pot profita pariorii de meciul încins de la Paris

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează