GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - Real Madrid: Cine câștigă derby-ul dezamăgirilor? Pariu cu șanse mari de reușită pentru meciul de pe ”Meazza”

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:03 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:59

Inter - Real Madrid se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 4-a a grupelor din UEFA Champions League. După un start dezamăgitor, Inter și Real sunt obligate să câștige pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru calificare.

Inter și Real porneau ca mari favorite într-o grupă cu Borussia Monchengladbach și Șahtior, dar cei doi granzi sunt abia pe locurile 3 și 4, după prestații dezamăgitoare în primele trei runde.

”Nerazzurrii” nu au nicio victorie în primele trei etape din Liga Campionilor. Inter a bifat două remize, cu Gladbach (2-2) și Șahtior (0-0), și o înfrângere cu Real Madrid (2-3). De cealaltă parte, ”galacticii” au un singur succes, obținut chiar cu Inter, în rest n-au putut să treacă de outsider-ele din grupă: înfrângere cu Șahtior (2-3) și egal dramatic obținut în Germania, 2-2 cu Gladbach.

Pentru a reveni în calculele calificării cu șanse importante, Inter e obligată s-o bată acasă pe Real Madrid. Spaniolii au și ei nevoie de victorie, dar Zidane s-ar putea mulțumi, în caz de avarie, și cu o remiză pe Meazza, mai ales că Borussia și Șahtior au meci direct.

Real merge în Italia fără trei oameni extrem de importanți: Sergio Ramos, Benzema și Valverde - toți accidentați. Zidane nu-i are la dispoziție nici pe Jovic și Militao, în carantină, dar nici pe Odriozola, absent de mai mult timp din cauza unei accidentări.

La capitolul absențe, Inter nu va putea conta pe Brozovic, Kolarov și Padelli, în carantină, dar nici pe serviciile lui Vecino, accidentat.

CE PUTEM PARIA LA INTER - REAL MADRID:

Ținând cont de problemele mari din defensiva Realului și de faptul că trupa ”blanco” e extrem de vulnerabilă atunci când lipsește Sergio Ramos, este greu de crezut că Inter nu va reuși să marcheze. Dar nici Inter nu mai e, cel puțin în ultima perioadă, o echipă care să se apere extraordinar, așa că italienii ar putea avea și ei de suferit pe plan defensiv, mai ales că vor fi nevoiți să atace în această seară.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Superbet

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close