GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Mourinho anunță: Harry Kane este refăcut după ruptura de ligamente! Real Madrid și Man. Utd, pe urmele atacantului

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 14:43

Conform celor de la BBC, Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, a făcut marele anunț: vedeta sa, Harry Kane, s-a refăcut după accidentarea suferită în partida cu Southampton, pe 1 ianuarie. 

Așa cum s-a pronosticat, internaționalul englez a avut nevoie de 4 luni pentru a-și reveni după operația la ligamente. Totuși, Mourinho spune că ”e una sa fii recuperat după operație, și alta e să fii apt de joc”. 

Manchester United, pe urmele lui Kane

În cele nouă partide rămase de jucat, Tottenham nu știe dacă îl va mai putea folosi pe golgeterul ei. Aceasta, desigur, dacă Premier League se va mai relua. Situația este asemănătoare și pentru Bergwijn și Sissoko, care mai au nevoie de timp pentru a reveni pe gazon. 

Însă revenirea lui Kane la antrenamente a reaprins discuțiile și speculațiile pentru un eventual transfer în vară. Manchester United, echipa care își dorește de ceva vreme transferul atacantului, e gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l aduce pe Old Trafford. Conform bookmakerilor de la Betano, șansele cele mai mari pentru un transfer le au cei de la Manchester United și Real Madrid, ambele cluburi având cota 5.00 pentru a reuși acest lucru. 

Kane, ajuns la 26 de ani, își pune și el problema viitorului pe care îl mai poate avea la Tottenham și alimentează zvonurile unui posibil transfer: “O iubesc pe Spurs, dar mereu am spus că dacă nu voi simți că progresăm ca echipă nu voi rămâne doar de dragul de a rămâne. Sunt un jucător ambițios, vreau să ajung între cei mai buni dintre cei mai buni. Așa că nu pot să spun cu siguranță că voi rămâne sau că voi pleca”, declara căpitanul Angliei în urmă cu câteva luni. 

Alte cote Betano pentru viitorul transfer al lui Kane
Barcelona - cota 15.00
Manchester City - cota 20.00
Bayern München - cota 20.00
Liverpool - cota 25.00
Juventus - cota 35.00

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează