GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Olanda - Cehia » Trei ponturi pentru confruntarea de la Budapesta

Articol de - Publicat duminica, 27 iunie 2021 13:42 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 15:32

Olanda - Cehia se joacă azi, de la 19:00, în prima partidă a zilei de la Campionatul European. Confruntarea va avea loc la Budapesta și o are drept mare favorită pe Olanda. Rămâne de văzut dacă cehii vor da peste cap calculele specialiștilor și vor obține calificarea în sferturi.

Olanda este una dintre naționalele care s-a calificat cu punctaj maxim în optimi. „Portocala Mecanică” a trecut cu 3-2 de Ucraina, cu 2-0 de Austria și cu 3-0 de Macedonia de Nord. Dincolo, Cehia e una dintre surprizele plăcute de la acest European, asta chiar dacă s-a calificat doar de pe locul al 3-lea.

Cehia a trecut de Scoția, scor 2-0, apoi au urmat egalul cu Croația, 1-1, și înfrângerea din partida cu Anglia, scor 0-1. Pentru jocul de azi, selecționerul Jaroslav Silhavy nu se va putea baza pe Jan Boril, om de bază în defensivă, suspendat pentru cumul de cartonașe. Boril a fost integralist în toate jocurile din grupă. La capitolul absențe, Frank de Boer nu-l va avea la dispoziție pe Luuk de Jong, accidentat, dar atacantul de la Sevilla nu era titular în naționala Olandei.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2015, din calificările pentru EURO 2016. Surprinzător la acea vreme, cehii au reușit să câștige ambele meciuri. A fost 2-1 pe teren propriu și 3-2 la Amsterdam, asta după ce Cehia a condus cu 3-0.

Trei PONTURI pentru OLANDA - CEHIA:

  • Victorie Olanda - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,58 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează