GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Șansă pentru Marcelo Bielsa » Leeds, cotă excelentă la pariuri pentru revenirea în Premier League

Marcelo Bielsa poate promova în Premier League cu Leeds
Marcelo Bielsa poate promova în Premier League cu Leeds

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 11:02

Liga secundă din Anglia, Championship, este o competiție-mamut, cu nu mai puțin de 24 de formații și cu 46 de etape. Echipele au un program extrem de încărcat în campionat, iar la numărul mare de meciuri se adaugă și partidele din Cupa Angliei și cele din Cupa Ligii. 

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului, Championship s-a întrerupt din cauza epidemiei de Coronavirus. 

Avantaj pentru Leeds, echipa lui Marcelo Bielsa

Antrenorul argentinian numit de Guardiola ”cel mai mare tehnician din lume” nu s-a dezmințit de obiceiurile sale nici la Leeds. Ajuns la aici în urmă cu aproape doi ani, ”El Loco”, așa cum este poreclit Bielsa, și-a impus stilul extrem de exigent și la antrenamente, și la meciuri, extenuîndu-și elevii. Echipele lui Bielsa fac pressing aproape non-stop pe durata unui meci, iar jucătorii sunt pregătiți pentru a face ambele faze pe tot parcursul jocului.  Dar, într-un campionat cu 46 de etape, e greu să reziști în felul acesta. 

Anul trecut, Leeds a ratat promovarea în Premier League. Așa cum era de așteptat, echipa a mers foarte bine în prima parte a sezonului, dar a obosit pe final și a pierdut promovarea automată și, mai apoi, și barajul. De data aceasta, cu 9 etape rămase de disputat, Leeds conduce în clasamentul din Championship, având un punct peste West Brom, dar, mai ales, având 7 puncte avans față de locul trei, ocupat de Fulham, acesta fiind primul care nu promovează direct, ci merge la baraj. 

Pauza cauzată de Coronavirus ar putea să simplifice situația lui Leeds. Dacă Championship se va relua, atunci elevii săi vor fi mult mai odihniți decât erau la începutul lunii martie, ceea ce înseamnă că șansele de a mai rata promovarea sunt mici. 

1.45este cota oferită de Betano pentru ca Leeds să câștige campionatul, în vreme ce West Brom are cota 2.80, iar Fulham (locul 3), are cota 55.00.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre pariuri:

Trucarea meciurilor pentru pariuri nu lipsește nici din sporturile virtuale. Ultimul caz, în martie!

Cele mai haioase superstiții ale pariorilor » Intrarea în gura leului, bancnotele de 50$ și fantomele din cazino

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close