GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi din Europa League! Unde se marchează mult și ce cote excelente putem prinde la pariuri

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2021 14:55 / Actualizat joi, 11 martie 2021 14:57

Ziua de joi, 11 martie, vine cu meciurile din prima manșă a optimilor din UEFA Europa League. Dintre cele opt partide programate azi am ales trei jocuri unde sunt șanse importante să vedem goluri multe și să prindem cote foarte bune la pariuri.

Capul de afiș din optimi e reprezentat de super duelul dintre Manchester United și AC Milan, dar pe lângă partida de pe Old Trafford ne putem îndrepta atenția spre alte confruntări care se anunță spectaculoase.

TOTTENHAM - DINAMO ZAGREB | Peste 2,5 goluri - cotă 1,75

Jose Mourinho pare că a îndreptat lucrurile la Tottenham, iar londonezii au arătat foarte bine în ultimele partide. Spurs are patru succese la rând, iar trei dintre acestea au fost obținute pe teren propriu, unde Tottenham a marcat de fiecare dată câte patru goluri. Și Dinamo Zagreb este o echipă în formă, aflată în plină serie de victorii consecutive, iar duelul de la Londra are toate ingredientele pentru a produce minimum trei goluri.

AJAX - YOUNG BOYS | Peste 2,5 goluri - cotă 1,60

Ajax pornește cu prima șansă în duelul de la Amsterdam cu Young Boys, dar elvețienii au arătat că sunt capabili de evoluții bune în meciurile importante din Europa. Ajax a trecut de Lille, în timp ce Young Boys a provocat una dintre surprizele din 16-imi și a scos-o din competiție pe Bayer Leverkusen, după o dublă în care s-au marcat nouă goluri. Vorbim despre două echipe ofensive, așa că n-ar fi de mirare dacă am asista la un meci în care vom vedea goluri multe.

ROMA - ȘAHTIOR | Peste 2,5 goluri - cotă 1,70

AS Roma - Șahtior e un alt duel tare din optimile Europa League. Tehnicianul italienilor, Paulo Fonseca, își întâlnește fosta echipa, așa că duelul de pe Olimpico va fi cu atât mai special. Roma și Șahtior s-au întâlnit ultima dată în 2018, în Liga Campionilor, fiecare echipă reușind să obțină victoria în jocul de pe teren propriu.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează