GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

18 lucruri despre Superliga cu 18 echipe care se reia sâmbătă: Bundesliga!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 18:57

Te invităm la un sprint în care să parcurgi 18 lucruri despre prima divizie germană și să îți facem poftă pentru noi SuperPariuri pe meciurile pe care le poți vedea în direct pe site-ul și aplicația Superbet. În completare, îți oferim și SuperCote, Speciale pe fiecare meci, Speciale pe întreaga etapă, pariuri noi SuperCombo, ofertă Super Live.  Iar ca totul să fie Super, am eliminat și barierele la încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită prin transfer bancar și am crescut la 200.000 Lei (de la 45.000 Lei), retragerile pe card! SuperDistracția continuă la Superbet. Deschide cont și alege-ți Bonusul de Bun Venit: 500 Lei Sport, sau poți opta pentru cel de Casino, de până la 1.200 Lei plus 300 de rotiri gratuite!

ÎNCEARCĂ NOILE PARIURI SUPERCOMBO

COTA 5.00 pentru Victoria favoritelor în 4 SuperMeciuri. Cele 4 sunt: Dortmund, Bayern, Leipzig și Leverkusen.

Vezi și cotele 11.50 SUPERCOMBO GOLURI în 4 meciuri sau 16.00 SUPERCOMBO CARTONAȘE (peste 4 în fiecare dintre 4 meciuri care se anunță tensionate). Vezi toată noua ofertă SuperCombo care-ți oferă noi posibilități de câștig!

ANTRENEAZĂ-TE CU O SUPEREMISIUNE LIVE: SuperLive Show

Vineri de la 17:00 în avanpremiera revenirii Bundesligii, pe pagina oficială de Facebook Superbet .ro și pe canalul de Youtube Superbet vei putea vedea un SuperDuel Ilie Dumitrescu - Daniel Pancu, în prima ediție a emisiunii SuperLive Show. Emisiune moderată de Lucian Lipovan și Dan Filoti care îi vor mai avea printre invitații speciali pe marii sportivi care iubesc și fotbalul (Mihai Leu & Cătălin Moroșanu), pe jurnaliști sportivi de calibru (Vali Moraru, Mihai Mironică). De asemenea, puteți câștiga și premii prin tragere la sorți în direct în timpul emisiunii. Premiile sunt vouchere de 500 Lei și bonusuri de 500 Lei la Superbet .ro. Pagina de Facebook a Superbet, pe care poți vota și pe care vei putea urmări emisiunea, este disponibilă aici: Canalul de Youtube, pe care veți putea urmări SuperLive Show, dar și multe alte filmulețe de senzație marca Superbet, este acesibil la acest link:

CITEȘTE CELE 18 NOI INFORMAȚII CARE ÎȚI FAC SUPERPOFTĂ DE BUNDESLIGA!

  1. Au mai rămas de disputat 9 etape, care înseamnă 81 de meciuri, plus restanța:  Werder-Eintracht. Meciurile se vor juca în perioada 16 mai - 18 iunie, în zilele de sâmbătă, duminică și luni (s-a renunțat la meciurile de vineri). Vor exista și două etape intermediare (programate miercuri): rundele 28 (27 mai), 32 (17 iunie) 
  2. Conform unui studiu KPMG, pierderile campionatului german se ridică la 16.5% adică 4.581 Milioane Euro! Dar aceasta e cea mai mică dintre pierderile campionatelor de top (conform experților în economie, cel mai mult a pierdut La Liga, 19%, ca valoare procentuală, cel mai mult ca valoare concretă a pierdut Premier League 8.684 milioane Euro!)
  3. Bundesliga este cea mai “tânără” ligă de top. Primul sezon a avut loc în ediția 1963-1964. FC Koln a fost prima campioană! 
  4. După 25 de etape, Bayern, Dortmund, Leipzig și Mönchengladbach sunt despărțite de 6 puncte și sunt echipele care se bat la titlu.  În “hora” retrogradării sunt prinse echipele Paderborn, Bremen, Dusseldorf, Mainz și Augsburg toate având mari emoții! 
  5. Bayern e cea mai titrată echipă, cu 29 de titluri. Primul campionat câștigat de bavarezi a fost în sezonul 1971-1972. Bayern se află în cel mai bun moment din istorie în campionat, cu 7 titluri consecutive câștigate, începând cu ediția 2012-2013! Acum, bavarezii luptă pentru al 8-lea la rând. 
  6. Köln, Werder, Gladbach, Dortmund și bineînțeles Bayern sunt echipele aflate acum în prima ligă germană care au câștigat titlul de când campionatul se desfășoară sub titulatura: Bundesliga. Schalke, Hertha, Fortuna Dusseldorf și Eintracht Frankfurt au câștigat campionatul înainte de formarea Bundesligii. 
  7. Trofeul acordat campioanei din Bundesliga se numește Meisterschale. Fanii îi mai spun și Salatschüssel și se acordă încă din 1949, înainte de fondarea Bundesligii, în 1963. Precedentul trofeu acordat între 1903 și 1944 se numea Viktoria.
  8. Bayern și Schalke sunt echipele care au încheieat de cele cele mai multe ori pe locul 2: fiecare de 10 ori! Schalke joacă în deplasare pe terenul lui Dortmund, sâmbătă de la 16:30 în derby-ul primei etape de la revenirea Bundesligii! Vezi Superoferta și pune SuperPariuri. Amănunt inedit: în 1941, titlul de campioană a Germaniei a fost câștigat de Rapid Viena, echipă austriacă.
  9. Gerd Muller a marcat 40 de goluri în sezonul 1971-1972, record absolut de goluri înscrise într-un sezon de campionat în prima ligă germană. Karl-Heinz Korbel e jucătorul cu cele mai multe prezențe: 602! Toate în tricoul lui Eintracht Frankfurt, între 1972-1991!
  10. În caz de egalitate la finalul sezonului, primul criteriu de departajare e golaverajul general! Primele 4 clasate obțin loc în grupele Ligii Campionilor. Locul 5 obține loc în grupele Europa League. Locul 6 e calificat automat în turul 3 preliminar din Europa League.
  11. Der Klassiker (Bayern vs Dortmund) e derby-ul cu cel mai mare notorietate, dar rivalitatea dintre cele două echipe are o istorie de numai 55 de ani. Revierderby (Dortmund vs Schalke) e un derby cu o istorie de 95 de ani!
  12. Bayern și Dortmund sunt echipele din Bundesliga care au câștigat Liga Campionilor în actualul format: Bayern în edițiile 200-2001 și 2012-2013 (chiar în fața lui Dortmund, pe Wembley!), Dortund în 1996 (pe stadionul de atunci al lui… Bayern Munchen, Olympiastadion, contra lui Juventus).
  13. Otmar Hitzfeld e antrenorul german care a câștigat Liga Campionilor cu Borussia Dortmund în 1996 și Bayern Munchen în 2001!
  14. Echipele germane au pierdut 4 finale de liga Campionilor, dintre care cea mai dramatică e finala din 2012, când Bayern a fost învinsă de Chelsea la penalty-uri, chiar pe Allianz Arena!
  15. Echipele germane rămase în cursă în acest sezon și pentru trofeele cupelor europene sunt: Bayern Munchen & Leipzig (Liga Campionilor), Leverkusen, Wolfsburg și Frankfurt (Europa League).
  16. Bundesliga e campionatul cu cea mai mare medie de spectatori meci de meci, aproximativ 40.000! Până la finalul sezonului se va juca fără spectatori.
  17. FIFA permite efectuarea a 5 schimbări pe parcursul meciurilor oficiale, pentru a proteja jucătorii de eventuale accidentari cauzate de ritmul susținut în care se va juca în acest final de sezon. Chiar în aceste momente, cluburile din Bundesliga discută despre adoptarea acestei reguli în ultimele 9 etape rămase de jucat.
  18. Fiecare jucător va efectua săptămânal câte două teste de Coronavirus, iar temperatura corporală îi este monitorizată în permanență prin intermediul device-urilor de ultimă generație pe care jucătorii le poartă.

Joacă mereu în siguranță și responsabil la Superbet!

#ÎMPRUENĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Borussia Dortmund – Schalke. Cote speciale pentru cel mai intens derby al Germaniei

5 lucruri de urmărit după reluarea Bundesligii. La Superbet ai cea mai bună ofertă pe Germania!

Bundesliga și Bundesliga 2 revin în forță, dar fără niciun român! Altădată am fost de bază în trupele germane!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează