GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  5 MINUTE DE SPORT ALTFEL

5 minute de sport altfel - Australia și cei $250M aruncați pe apă

Australia a cucerit 19 medali în probele de înot la recent încheiata ediție a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar vrea mai mult la următoarea ediție, Paris 2024.
Australia a cucerit 19 medali în probele de înot la recent încheiata ediție a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar vrea mai mult la următoarea ediție, Paris 2024.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 20:56 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 20:56

Australia a cucerit 19 medalii în probele de înot la recent încheiata ediție a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar vrea mai mult la următoarea ediție, Paris 2024. 

Australia a încheiat pe locul 6 în clasamentul medaliilor de la Jocurile Olimpice. Din totalul de 46, 19 au fost obținute în probele de natație, iar lucrurile nu sunt întâmplătoare. 

Dezamăgiți de rezultatele de la edițiile precedente, australienii au investit masiv în proba care „reprezintă orgoliu și mândrie națională”. L-au pus șef pe olandezul Jacco Verhaeren, iar rezultatele au fost unele pe măsura așteptărilor. 

VIDEO 5 minute de sport altfel - Australia și cei $250M aruncați pe apă

Autoritățile nu se opresc însă aici. Au alocat 250 de milioane de euro pentru următorul ciclu olimpic. Atenție!, suma este destinată doar natației. Țelul lor suprem ar este ediția din 2032, organizată „acasă”, la Brisbane.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează