GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

8 moduri de a face ca rufele să miroasă mai bine

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 16:21 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 16:21

Mirosul de lenjerie proaspătă este atât de iubit, încât parfumul poate fi găsit adesea în lumânări, uleiuri esențiale și chiar loțiuni. Este asociat cu un miros proaspăt, proaspăt și curat. Dar, în schimb, uneori, hainele și lenjeria de pat ies cu un miros nu așa cum ne-am dori. Din fericire, avem o mulțime de soluții pentru a obține acel miros uimitor. Dacă vă întrebați cum să faceți ca rufele să miroasă bine, aceste sfaturi de expert de mai jos vă vor ajuta.

Curățați-vă mașina de spălat

Hainele tale nu sunt singurele lucruri care trebuie curățate. Și mașina ta de spălat are nevoie de întreținere și curățare de rutină. În timp și cu multe încărcături de rufe, mașinile de spălat pot începe să dezvolte un miros nedorit din cauza apei, a murdăriei și a acumulărilor de detergent. 

Dacă aveți o mașină de spălat care se încarcă din față, nu uitați să curățați cauciucul care căptușește ușa mașinii. În timp ce ajută la prevenirea scurgerii apei în timpul unui ciclu, acesta poate, de asemenea, să acumuleze murdărie, spumă de săpun și apă murdară, ceea ce duce la mirosuri neplăcute. Puneți-vă echipamente de protecție și treceți la treabă.

Spălați cantități mai mici de haine

Cantitatea de haine pe care o spălați poate fi, de asemenea, un factor care influențează cât de curată devine rufele - și cum miros. Cu cât spălați mai multe haine, cu atât economisiți mai multă apă, dar ieste important să nu puneți prea multe haine în mașina de spălat. Este posibil ca hainele să nu fie spălate temeinic și să ajungă să miroasă urât. Nu folosiți prea mult detergent - va fi dificil pentru mașină să spele tot săpunul până la sfârșitul ciclului.

Scoateți rufele ude din mașina de spălat 

Cu toții suntem probabil vinovați că uităm uneori de rufele din mașina de spălat. Cu toate acestea, lăsarea hainelor umede să stea prea mult timp poate duce rapid la mirosuri nefericite.Setați un memento sau un cronometru pe telefon pentru câteva minute înainte de terminarea ciclului și scoateți hainele cât mai repede posibil. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la reducerea mirosurilor nu doar pe haine, ci și în dulap și în comode.

Folosiți detergenți aromatici

Puteți folosi întotdeauna un detergent aromatic sau un parfumurile pentru rufe a vă face hainele să miroasă uimitor. Dar nu uitați că nu este singura soluție pentru a face față hainelor urât mirositoare. Curățați-vă mașina de spălat, spălați cantități mici de haine și scoateți rufele ude cât mai curând posibil. Concentrează-te pe acești pași și rufele tale vor mirosi la fel de proaspăt ca o briză de primăvară.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează