GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alege-ți favoritele în SuperEtapa din Premier League!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 16:39 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 16:39

Fanii fotbalului englez au un weekend cu super meciuri, în urma cărora vom afla dacă Premier League va avea alt lider în pauza pentru Cupa Mondială. La Superbet, toate duelurile din cel mai tare campionat al lumii beneficiază de SuperPariuri și Pariuri Speciale. Descoperă oferta completă pentru etapa din Anglia și alege-ți favoritele!

Prognoză de goluri în primele meciuri de sâmbătă

Etapa din Premier League începe sâmbătă, de la ora 14:30, la Manchester. „Cetățenii” lui Guardiola sunt favoriți cerți în fața lui Brentford. La două puncte în spatele liderului Arsenal, City poate urca, temporar, pe primul loc. În sezonul trecut, „albinele” au pierdut la 0 ambele dueluri împotriva campioanei. Menajat la mijlocul săptămânii, în meciul cu Chelsea din Cupa Ligii, Erling Haaland este principalul favorit să înscrie cu Brentford. Golgheterul la zi din Premier League, cu 18 reușite în 13 partide, are la Superbet cotă 1.36 să marcheze cel puțin un gol și 2.60 pentru o „dublă”. 

Pe locul 8, la 4 puncte distanță de zona cupelor europene, Liverpool încearcă să facă uitat începutul slab de sezon. Miercuri, „cormoranii” au tremurat însă pentru o calificare în optimile de finală ale Cupei Ligii. După 0-0 timp de 120 de minute cu Derby County, trupa lui Klopp s-a impus la loviturile de departajare în fața echipei din a treia divizie. Sâmbătă, de la ora 17:00, pe Anfield vine Southampton. Primii sub linia retrogradării, „sfinții” l-au demis pe Hassenhuttl, iar în locul antrenorului austriac a fost adus Nathan Jones, managerul care a făcut minuni cu Luton Town. Southampton a ajuns la 6 meciuri fără gol marcat pe Anfield, iar în ultimele 5 partide jucate împotriva vicecampioanei Angliei a pierdut de fiecare dată la o diferență de cel puțin două goluri. 1.70 este cota Superbet pentru ca Liverpool să conducă atât la pauză, cât și la final.

De la aceeași oră, Tottenham primește vizita lui Leeds. Echipa lui Conte a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri jucate în Premier League, iar la mijlocul săptămânii a fost eliminată din Cupa Ligii de Nottingham Forest. Eșecurile cu Manchester United, Newcastle și Liverpool, între care s-a strecurat doar un succes cu Bournemouth, i-au coborât pe londonezi pe poziția a patra. Însă, dacă se impune cu Leeds, în funcție de jocul rezultatelor, Tottenham ar putea încheia etapa pe podium. Pentru victoria lui Spurs, cota Superbet este 1.65, în timp ce un gol înscris de Harry Kane, al doilea cel mai bun marcator din campionat, are cotă 1.75.

La Superbet, toate meciurile din Premier League beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Revelația sezonului are un examen dificil

După ce, sezonul trecut, a evitat cu destule emoții retrogradarea, Newcastle a impresionat în actuala ediție din Premier League. Ajutate și de bugetul imens asigurat de proprietarii saudiți, „coțofenele” au depășit așteptările fanilor. După 14 meciuri, echipa lui Eddie Howe este pe locul 3, la șapte puncte în spatele liderului Arsenal. Meciul cu Chelsea, programat sâmbătă de la ora 19:30, este un nou examen pentru trupa de pe St. James Park. Până acum, împotriva cluburilor cu pretenții, Newcastle s-a descurcat onorabil: a remizat cu ambele echipe din Manchester, a învins-o pe Tottenham, suferind cu Liverpool singurul eșec din acest sezon. Acum, alb-negrii speră să profite de problemele lui Chelsea, care a pierdut ultimele două meciuri din Premier League, iar miercuri a fost eliminată de Manchester City din Cupa Ligii. Cu doar două puncte în ultimele 4 etape, londonezii sunt pe locul 7 și nu vin ca favoriți la Newcastle și au 3.10 cotă pentru o victorie, în timp gazdele au primit cotă 2.35.

Sâmbăta de fotbal din cel mai tare campionat al lumii se încheie la ora 21:45 cu meciul dintre Wolverhampton și liderul Arsenal. Înaintea rundei, „tunarii” aveau două puncte peste Manchester City, în timp ce „lupii”, la care Julen Lopetegui va prelua oficial echipa abia în pauza competițională, sunt penultimii în clasament și au cel mai slab atac din Premier League, cu doar 8 goluri marcate în 14 partide. 1.57 este cota primită de echipa lui Arteta pentru o victorie, în timp ce un succes al gazdelor este cotat cu 5.75.

Duminică, de la ora 18:30, Manchester United joacă pe terenul lui Fulham, în ultima partidă a etapei. Învinsă de Aston Villa în runda precedentă, luându-și apoi revanșa în Cupa Ligii, echipa lui Ten Hag riscă să coboare din zona cupelor europene. „Diavolii roșii” erau pe poziția a cincea, la două puncte de Brighton și Chelsea. 2009 este anul în care Fulham a reușit ultima victorie împotriva lui United. De atunci, trupa din Manchester s-a impus de 11 ori, remizând în 3 rânduri. Pentru o întrerupere a șirului de rezultate negative, londonezii au cotă 3.90, în timp ce oaspeții sunt favoriți, cu 1.90.

Meciurile din Premier League se joacă și în SuperSocial! Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale câștigătoare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează