GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Betano i-a adus pe Gnohere, Pintilii și Bălgrădean în mijlocul fanilor. FOTO & VIDEO

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 17:31

Sute de fani au răspuns "prezent" la chemarea Betano România și au petrecut ore frumoase la magazinul Sport Loft din Mall Băneasa, unde Harlem Gnohere, Mihai Pintilii și Cristi Bălgrădean i-au răsplătit cu autografe și fotografii.

Trei dintre cei mai importanți jucători din lotul vicecampioanei României au fost, vineri, în centrul atenției într-unul din cele mai mari mall-uri din Capitală. Au acceptat cu zâmbetul pe buze invitația Betano România, au stat în fața fanilor și, timp de câteva ore, au semnat autografe și s-au fotografiat alături de sutele de suporteri roș-albaștri prezenți la eveniment. Gnohere, Pintilii și Bălgrădean au semnat cartoane, mingi și tricouri și s-au fotografiat alături de suporteri de toate vârstele: de la copii, până la unii dintre cei mai vechi susținători ai FCSB-ului.

Iar zece dintre fani au fost și mai norocoși și au câștigat câte un tricou al celor de la FCSB semnat de Gnohere, Pintilii și Bălgrădean. Tragerea la sorți a fost făcută chiar de cei trei jucători înconjurați de fanii lor.

Organizată de Betano, în parteneriat cu FCSB, Nike și Sport Loft, sesiunea de autografe a fost prima după momentul în care vicecampioana României a intrat în familia Betano. Vor urma și alte surprize!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
slickbubu
slickbubu  •  19 Noiembrie 2019, 18:54

Nu exista o umilinta mai mare si o inferiorizare mai mare pentru un adult cu un creier cat de cat functional sa ceara autograf sau poza de la un fotbalist roman ... Nici o farama de respect de sine ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează