GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Casa Pariurilor Liga 1 revine cu bonusuri XXL

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 17:20

Ultimele 4 etape din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi bătăliile finale care vor stabili configurația play-off-ului și a play-out-ului.

Lupta e deschisă la titlu și foarte aprigă pentru evitarea retrogradării. Iar după cele 4 etape, fiecare meci va fi o adevărată finală. Cu siguranță vom avea parte de play-off și play-out cu de toate.

Bonusuri XXL la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor, sponsorul principal al Ligii 1, îți oferă motive în plus să joci și să urmărești meciurile din prima ligă. Iarna blândă ne atrage la stadion și ne face chef de fotbal. Iar pariurile pe Liga 1 îți aduc bonusuri XXL.

Poți câștiga până la 300 de lei bonus săptămânal. Iar pentru finalul de sezon, Casa ți-a pregătit premii speciale, de până la 1.000 de lei. Pentru a intra în cursă trebuie să joci bilete cu minimum un meci din Liga 1 și cu miză minimă de 50 de lei. Poți juca atât pre-match, cât și live. Iar pe casapariurilor.ro urmărești fiecare partidă din Liga 1 în format livestream.

Indiferent de rezultatul echipei tale favorite, tu câștigi săptămânal și te pregătești să încasezi o primă specială la finalul campionatului.

Avem parte de un sezon mai echilibrat și mai imprevizibil ca oricând. Cine câștigă titlul? Prinde Dinamo play-off-ul? Reușește Voluntari o salvare miraculoasă? 

Nu e nevoie să știi răspunsurile pentru a câștiga. La Casa Pariurilor ai cele mai bune cote pe Liga 1 și te bucuri de premii etapă de etapă.

Dă restart în Liga 1 și câștigă bonusuri XXL!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează