GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce include un pachet de servicii SEO? Valoarea din spatele cuvintelor cheie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 12:51 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 14:21

Pentru marea majoritate a oamenilor, SEO se rezumă la capabilitatea de a folosi cuvinte cheie într-un text scris, aducând astfel mai multă vizibilitate unei pagini sau articol.

Deși cuvintele cheie reprezintă o parte importante a unui pachet de servicii SEO, acestea nu sunt nici pe departe cele mai esențiale lucruri când se pune problema realizării unei strategii profesioniste.

De altfel, dacă vrei să devii un expert SEO, primele lucruri pe care le vei învăța vor fi despre cuvinte cheie și utilizarea acestora. Nu înveți aspectele vitale ale unui domeniu din prima, așa-i?

Tocmai de aceea, există o anumită valoare deseori ascunsă în spatele acestor cuvinte cheie, dată de mai multe lucruri care, puse cap la cap, contribuie la performanță adevărată, rezultat direct al unei strategii SEO de succes.

Audit complet asupra website-ului

Nu introduci cuvinte cheie până nu afli cum anume se poziționează site-ul din punct de vedere SEO. În cazul termenilor comuni pentru un anumit domeniu, optimizarea SEO poate fi făcută și din pură întâmplare. Tocmai de aceea, un expert SEO va realiza mai întâi un audit complet asupra website-ului – aspectul vital constă în faptul că verifică mai mult decât cuvintele cheie!

În timpul auditului, acesta își va concentra atenția și asupra paginilor și link-urilor nefuncționale, în special a functionalitatilor website-ului care fie nu merg cum trebuie sau care pot îngreuna experiența utilizatorului.

Analiza competiției

Un începător în domeniul SEO îți poate face o analiză a cuvintelor cheie cu ușurință. Totuși, dacă analizei respective îi lipsește și analiza competiției, atunci inserarea cuvintelor cheie furnizate nu va avea niciun efect asupra poziției website-ului tău în Google.

Mai exact, probabil știi că unele cuvinte cheie sunt dificile, anume au parte de competiție, pe când altele pot fi clasificate ca și ușoare – este mai ușor să rankezi pentru acestea dacă optimizarea prin servicii SEO este realizată corespunzător.

Ce include un pachet de servicii SEO? Valoarea din spatele cuvintelor cheie!

Optimizare de tip on-page, dar și off-page

Poți realiza și singur optimizare de tip on-page, dar dacă vrei să te ocupi și de off-page va trebui să îți eliberezi... practic jumătate din ziua de muncă pentru a face o treaba bună, după cum s-ar spune. Acesta este și motivul principal pentru care, deși mai toate aspectele SEO pot fi învățate și înțelese ușor, tot ai nevoie de o echipa care îți poate oferi servicii SEO de calitate superioară.

Creare de conținut scris

Un alt consumator de timp, după cum s-ar spune, îl reprezintă procesul de creare a conținutului scris. În funcție de domeniul în care activezi și de dificultatea subiectelor pe care vrei să le acoperi, scrierea conținutului poate consumă foarte multe resurse (pe lângă timp).

În acest caz, un pachet de servicii SEO te poate ajuta mai mult decât ai crede, deoarece departamentele sau agențiile SEO propriu-zise au mai mereu un content writer în-house care poate scrie texte așa cum vrei tu – dar mai ales optimizate din punct de vedere SEO.

Dacă vrei să afli mai multe despre celelalte aspecte care pot fi incluse într-un pachet de servicii SEO, nu ezita să apelezi la experții SEO ai agenției de marketing digital The Markers – o echipa care va fi all in pentru dezvoltarea afacerii tale!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează