GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

“Cocoșii” sunt cocoși și peste hotare! Giroud și flota franceză atacă insula vecină! Spania și Italia le sunt deja la picioare!

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 17:41 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 18:16

Pe 14 iulie, stadioanele de fotbal ale Franței stau închise pentru “Copiii Patriei”, iar greii de la Élysée nici n-au vrut să audă de meciuri. Ligue 1 a fost declarată închisă înainte de termen, iar PSG și Lyon au trebuit să se pregătească în sufragerie pentru duelurile cu Real Madrid și Juventus, din Liga Campionilor. Nu toți francezii așteaptă cu un Bordeaux în față cântarea Marseillezei lângă Arc! Naționala de peste granițe luptă la greu sub steaguri străine, dar tot pentru gloria Franței!

Giroud și Zouma au meci cu Norwich

Francezii lui Chelsea nu apucă să închine un pahar pentru căderea Bastiliei, meciul cu Norwich fiind programat la 22:15, cu încheiere după miezul nopții. Și nu e un meci înainte de care să poți forța un gest nesportiv! Cele trei puncte sunt vitale în lupta pentru menținerea în primele patru și implicit calificarea în Liga Campionilor. Timp pentru sărbătorit Ziua Franței au însă ceilalți francezi din Premier League, cu meciuri miercuri și joi. În prima ligă a Angliei activează 31 de jucători cu cetățenie franceză, fapt care îi transformă în cea mai mare colonie străină din Albion, înaintea spaniolilor, care sunt 28, și a brazilienilor, care sunt 24. Dintre aceștia, “cetățenii” Aymeric Laporte și Benjamin Mendy au mâine meci cu Bournemouth, Pogba, Martial și United joacă joi la Palace, iar „tunarii” Guendouzi și Lacazette se pregătesc pentru duelul cu Liverpool.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe francezii din Premier League, dar mai ales pe Giroud și compania, care evoluează chiar de Ziua Națională!

Zidane, Benzema, Varane, Areola și Mendy au subordonat Spania

Și în La Liga, francezii joacă în număr foarte mare, 23, doar argentinienii depășindu-i la număr, 25. Dintre aceștia, enclava formată la Real Madrid a fost cea mai prolifică în perioada când acasă nu se juca fotbal! Conduși magistral de pe bancă de Zinedine Zidane, Benzema și compania au câștigat toate meciurile de la revenire și sunt aproape campioni. Griezman, Lenglet, Dembele, Mendy și Umtiti, francezii Barcelonei, au trebuit să se recunoască învinși.  “Cocoși” de calibru mai au în La Liga și Betis, pe Nabil Fekir, Atletico Madrid, pe Thomas Lemar sau Sevilla, pe Jules Kounde. 

Pariază joi, de la ora 22:00, pe meciurile celor 24 de francezi din La Liga! S-a ajuns la etapa cu numărul 37, iar Realul lui Zidane poate deveni matematic campioană!

Rabiot și Matuidi, aproape campioni în Serie A

Serie A are în componență 15 francezi, iar doi dintre ei se pregătesc să ridice deasupra capului cel mai important trofeu: titlul. Adrien Rabiot și Blaise Matuidi au pus umărul la defilarea lui Juventus și e doar o chestiune de timp până ce vor sărbători și altceva decât Ziua Franței. Cel mai scump francez din prima ligă italiană de fotbal este fundașul lui AC Milan, Theo Hernandez, cotat la 32 de milioane de euro. Juventus joacă miercuri la Sassuolo, iar Milan primește vizita Parmei, echipă cu alți doi francezi înregimentați: Vincent Laurini și Yann Karamoh. De urmărit mai sunt însă și alți “cocoși” din Serie A, precum romanul Jordan Veretout, napoletanul Kévin Malcuit, toscanul Franck Ribéry sau genovezul Adama Soumaoro. 

Pariază pe Atalanta – Brescia, duelul fracezilor de ziua Franței, în Italia! Bergamascul Adrien Tameze îl înfruntă pe conaționalul său, Florian Aye!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe jocurile francezilor, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Fotbalul ne umple săptămâna! Pariază la Superbet pe zecile de meciuri din primele divizii ale Spaniei, Angliei și Italiei!

Atalanta - Brescia, derby-ul lombard în care românii au fost protagoniști. Prinde cele mai bune cote la Superbet

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează