GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Colecțiile Gazetei Sporturilor revin la chioșcuri din 15 mai!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 16:10

Gazeta Sporturilor reia seria de produse distribuite la chioșcurile de ziare și magazinele Inmedio. De vineri, 15 mai reluăm colectia Cartea de weekend.

Una dintre cele mai căutate colecții, MAȘINILE LUI JAMES BOND, va fi reluata de joi, 21 mai de la numărul 14. Frecvența de apariție rămâne neschimbată, o dată la două săptămâni. Numărul 15 îl veți găsi la chioșcuri de joi, 4 iunie.

Copiii își vor putea continua colecționarea instrumentelor de colorat din Colecția My Little Pony Colouring Adventure cu numărul 17 de marti, 25 mai. Frecvența rămâne neschimbată, apariții o dată la două săptămâni. Numărul 18 va fi la chioșcuri de marti, 8 iunie.

Un nou volum al seriei de cărți POVEȘTILE ZURLI, de Mirela Retegan, il veti putea cumpara copiilor care-l așteaptă începând de joi, 28 mai. Un cadou minunat de 1 iunie!

Fanii Colecției INSECTE DIN LUMEA INTREAGA vor putea continua colectia începând de marti, 2 iunie cu numărul 5. Apariții o data la doua saptamani. Numărul 6 va fi la chioșcuri de marti, 16 iunie. 

Vom incepe o noua serie de cărți distribuite în exclusivitate de Gazeta Sporturilor! Este seria SECRETELE ISTORIEI și va începe miercuri, 2 iunie cu volumul "INITIERE IN MISTERELE ISTORIEI, adevăruri șocante despre istoria uitată a omenirii" de Fabio Ragno, pret carte 24,99 lei. 

Multe surprize vor urma! Urmariți și pagina de facebook  https://www.facebook.com/ProduseleGazetei  pentru informații noi.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează