GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Concurs cu participare gratuită derulat de NEI Divizia de Securitate în luna martie 2024

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2024 11:58 / Actualizat marti, 05 martie 2024 11:58

NEI Divizia de Securitate, membră a NEI Holding, a anunțat lansarea unui concurs special în cinstea femeilor, desfășurat în perioada 1-10 martie 2024. Concursul se desfășoară pe conturile oficiale de social media ale diviziei de securitate NEI, de pe platformele Facebook, Instagram și TikTok, iar participarea este gratuită.

Cu această ocazie, unul dintre principalii jucători din domeniul securității invită participanții să li se alăture în celebrarea femeilor extraordinare din viețile lor și să le răsplătească cu premii speciale care le vor asigura siguranța și încrederea. Înscrierea gratuită este deschisă tuturor celor care doresc să participe.

Mihaela Neicu, vicepreședinte NEI Holding, a declarat: “Știm cât de importantă este siguranța celor apropiați, și mai ales a femeilor iubite. NEI Divizia de Securitate pune la dispoziție servicii complete de pază și protecție pentru persoane fizice și juridice, acoperind cel mai larg spectru de produse și servicii digitale, automate și intervenție rapidă. Drept urmare, am ales să venim în întâmpinarea doamnelor, în luna martie – dedicată acestora, cu 3 premii care le vor asigura liniștea, confortul și siguranța. Sărbătorind femeile extraordinare din viețile noastre, le putem, prin acest concurs, mulțumi pentru tot ceea ce fac.

Concurs cu participare gratuită derulat de NEI Divizia de Securitate în luna martie 2024

Detaliile concursului online:

Perioada de desfășurare: 1-10 martie 2024

Platforme de Social Media: Facebook, Instagram, TikTok – pe conturile oficiale ale NEI Divizia de Securitate.

Cum se pot înscrie participanții: urmărind unul sau mai multe dintre conturile NEI Divizia de Securitate pe care se desfășoară concursul, fiind sau devenind follower al acestora, realizând o apreciere (like) a materialului video care anunță concursul – postat la data de 1 martie 2024 – și realizând un comentariu prin care dau tag unei femei dragi acestora (poate fi inclusiv propria persoană).

Premii:

Premiul I: Sistem de alarmă Ajax, în valoare de 2442 lei plus TVA.

Premiul II: Sistem de monitorizare video, în valoare de 1000 lei plus TVA.

Premiul III: Instalare buton de panică și două luni de servicii de monitorizare, în valoare de 930 lei plus TVA.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și anunțați la data de 12 martie 2024, pe canalele social media aparținând companiei NEI Divizia de Securitate anterior amintite.

Organizatorul îi încurajează pe toți cei interesați să se alăture concursului pentru a răsplăti femeile speciale din viețile lor în această perioadă dedicată, de primăvară. Acțiunea face parte din demersurile de marketing online prin care NEI Divizia de Securitate își reafirmă standardele înalte de calitate a serviciilor prestate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează