GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Oltenii sprintează în goana către podium! Prinde SuperPariurile penultimei etape!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 17:16 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 17:21

S-a decis! CFR Cluj a câștigat al 4-lea titlu consecutiv, însă lupta pentru podium încă nu s-a terminat. Mai sunt 2 etape până la marele final, iar formația craiovenilor face tot posibilul pentru a finaliza pe locul 3 acest sezon. 

Sepsi i-a dat ceva bătăi de cap, însă o victorie cu FCSB în această seară i-ar putea reda speranța de care are nevoie. 

Mult a fost, puțin a mai rămas, iar pariurile rămân, în continuare, de partea noastră. Mizele mari aduc câștiguri pe măsură, așa că aruncă o privire peste statisticile următoare din prima ligă și plasează un SuperBilet pe meciul de azi. FCSB clar nu mai poate fi campioană, însă tu ai toate șansele dacă gândești cu atenție următorul bilet. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Meciurile dure aduc SuperProfit!

Lupta continuă pentru formația oltenilor, atât în clasament, cât și în teren, iar meciurile cu miză pot crea presiuni de partea ambelor tabere. FCSB și Craiova stau bine la capitolul cartonașe galbene. Formația din capitală are o medie de circa 2 cartonașe încasate pe teren propriu, iar rivalii vin și ei cu o medie similară pentru meciurile din deplasare. 

La o simplă privire, pariul pe cartonașe galbene ar putea aduce ceva profit pentru biletul tău, depinde de riscul pe care vrei să ți-l asumi în meciul etapei. Vremea e de partea noastră, iar FCSB nu mai are nicio miză în acest meci. 

Totul ține de formația oltenilor în acest meci, dacă vor juca ca la carte, vor reuși să repete reușita din meciul tur fără prea multe intrări periculoase. Te simți pregătit să mizezi pe numărul de cartonașe? Aruncă o privire peste oferta Superbet și plasează un SuperBilet!

Lovește (de la colț) un mare câștig!

Veștile bune vin mereu la momentul potrivit. La capitolul loviturilor de colț, FCSB și Craiova stau cel mai bine în acest sezon. FCSB se află printre primele echipe cu o medie de 6 cornere în fiecare meci, fiind urmată de Universitatea Craiova cu 4.63 cornere per meci în deplasare. 

Luând în considerare stilul de joc al echipelor, dar și forma deficitară a formației din oltenia, aș spune că vom avea parte de mai mult de 10 cornere în acest meci, cel puțin din partea gazdelor. Statisticile au și ele cuvântul lor, însă totul ține de flerul și alegerile tale. 

Dacă simți că pariul pe cornere nu te mulțumește, încearcă să mizezi pe numărul de goluri. FCSB are o medie de peste 2 goluri în fiecare meci, iar lipsa mizei din meciul de azi îi va motiva să joace detașați. 

Greu de spus cine și cât va marca, însă un lucru e sigur. Tabela de scor va suferi schimbări pe parcursul partidei, rămâne de văzut în favoarea cui se va termina partida. Fii încrezător în propriile alegeri și plasează un bilet și pe numărul de goluri.

Încă un penalty?

Sunt toate șansele! FCSB e maestră în ceea ce privește obținerea unei lovituri de la 11 metri. În 3 din ultimele 4 meciuri, formația bucureșteană a primit cel puțin, un penalty, factor important în influențarea rezultatului final. 

CFR, Botoșani și Academica Clinceni au căzut în capcana fault-ului în careu, rămâne de văzut dacă oltenii vor fi următoarele victime sau precauția va prima în jocul lor. De asemenea, pariul pe cartonaș roșu și penalty-urile merg mână-n mână. 

Dacă simți ca va ploua cu fault-uri în acest meci, alege una dintre cele două variante și așteaptă verdictul. Ai toate șansele să fii un câștigător. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEŞTE ŞI: 

Guardiola vs. Tuchel e noua rivalitate din Premier League. Chelsea - Leicester, SuperMeciul decisiv pentru Ligă

5 titluri au fost deja câștigate de români! Crețu îl poate aduce pe al șaselea din Slovenia

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate stirile si promoțiile superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează