GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dinamo – Astra: cine își salvează sezonul cu o finală de Cupă? SuperCotă pentru calificarea „câinilor”!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 14:25 / Actualizat marti, 11 mai 2021 16:08

„Câinii roșii” au evitat retrogradarea iar forma bună le dă speranțe că nu vor avea emoții nici cu meciul de baraj de menținere. Cu o victorie în etapa viitoare a primei ligi, dinamoviștii pot spera chiar la celălalt baraj, pentru un loc în Conference League. Diseară pornesc în căutarea victoriei care le-ar salva sezonul. Alb-roșiii țintesc finala cupei, jucând returul semifinalei cu Astra Giurgiu – formație care nu a mai câștigat de câteva săptămâni. Dinamo – Astrapornește de la 0-1, dunărenii câștigând meciul tur de acasă.

Pariul recomandat de ultimele etape: 1 & 2+ goluri, cotă 3.22

Dinamo are o serie de 4 victorii pentru a doua oară în ultimii 2 ani! Succesele din play-out au venit cu Voluntari, Viitorul, Iași și Hermannstadt. În toate, bucureștenii au marcat exact 2 goluri! Scorurile cu care s-au încheiat meciurile lor au fost de 2-0 și 2-1, în toate fiind câștigător pariul „victorie Dinamo și 2-3 goluri în meci”. 

Astra merge mult mai prost, fiind singura echipă din play-out fără victorie în ultimele 5 runde! Giurgiuvenii au pierdut 3 partide la rând cu scorul de 2-1 (cu Iași, UTA și Mediaș), „înverzind” și ei pariurile combo pe rezultat final și 2-3 goluri în meci.

Astralii au un nou antrenor, pe Ionuț Badea, acesta urmând să înfrunte Dinamo din nou după mai bine de 7 ani. Cu Dușan Uhrin s-a întâlnit mai recent, în august, ambii aflându-se atunci la alte cluburi. Cehul a avut câștig de cauză, Mediaș – Argeș terminându-se 2-0. De altfel, toate cele 3 meciuri în care Badea și Uhrin au fost adversari s-au încheiat tot cu 2 sau 3 goluri. Un pariu ceva mai riscant, 1 & 2-3 goluri, are cota 4.94 pe Superbet!

Pariul recomandat de meciurile directe din Cupă: CMMD 1, cotă 3.85

Dinamo și Astra au fost adversare de 3 ori în Cupa României și o singură dată în Cupa Ligii. Bucureștenii au procentaj impecabil în ele, calificându-se în toate! Prima a fost în sezonul 2002-03, în semifinale. După 2-1 pentru Astra în tur, Dinamo a câștigat returul cu 3-1 (după reprizele de prelungiri) și a mers în finală, câștigând și trofeul. Apoi, în 2009-10, „câinii” au câștigat cu 2-1 în deplasare în sferturi. Ultima, în 2015-16, a fost tot în sferturi, încheiată tot cu scorul de 2-1 în favoarea lui Dinamo. 

Pe lângă cele 3, Dinamo a eliminat-o pe Astra și din Cupa Ligii în 2016-17, din nou în faza sferturilor. După 2-2 în timpul regulamentar au marcat de 3 ori în reprizele de prelungiri, urmând să ridice trofeul după victorii cu FCSB și ACS Poli Timișoara.

Cota Superbet pentru calificarea gazdelor e la 3.85, față de numai 1.27 pentru Astra Giurgiu!

Dinamo nu a mai ajuns în finala Cupei din 2016! Astra are trei finale în 6 ani

Favorită la calificare conform cotelor, Astra poate ajunge în a patra finală de Cupă din ultimii 7 ani. A cucerit trofeul doar în 2014, după o victorie la penalty-uri cu FCSB, pierzând apoi cu FC Voluntari (2017) și Viitorul (2019). Dinamo are o singură finală în ultimii 9 ani, pe cea din 2016, pierdută – tot la penalty-uri – cu CFR Cluj. 

Cele mai inspirate pariuri sunt în SuperSocial!

Descarcă aplicația Superbet și intră în singura rețea socială a pariorilor români! Vino pe SuperSocial și vezi cele mai populare bilete, cele mai mari câștiguri sau pariurile plasate de ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu sau Cătălin Moroșanu. Și cei mai buni jurnaliști sportivi din România sunt acolo, cu toții publicându-și biletele! Dacă ai încredere în inspirația lor, poți juca și tu aceleași meciuri cu un singur click pe butonul „adaugă pe bilet”. Sau poți discuta biletele și meciurile cu alți jucători pe paginile de Chat aferente pariurilor, evenimentelor sau campionatelor!

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  11 Mai 2021, 22:35

Hai Dinamo!

danut1971
danut1971  •  11 Mai 2021, 18:18

dinamo se califica in finala!fortza dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează