GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ești gata de SuperMeciul antepenultimei etape: FCSB-CFR Cluj? Vezi ce e de jucat între marile rivale din ultimele două sezoane!

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 18:20 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 18:20

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă Feroviarilor clujeni în meciul din weekend jucat împotriva celor de la FCSB. Cu toate acestea, Campioana CFR Cluj e pe locul 2 în clasamentul din Play Off și are nevoie de victoria care o menține în cursa pentru „finala” contra Craiovei, meci care se va juca în ultima etapă, chiar pe Ion Oblemenco. Rivalitatea dintre FCSB (acum pe locul 5) și CFR e nemăsurabilă, mai ales acum, când finanțatorul gazdelor l-a numit pe antrenorul Ceferiștilor ardeleni “plângăcios care bate câmpii”, iar spiritele sunt din ce în ce mai agitate. Dan Petrescu a recunoscut că zilele îi sunt numărate pe banca CFR-ului, dar un succes în fața roș-albaștrilor îl va face pe patronul vicecampioanei poate chiar să încerce să-l “transfere” într-un viitor nu foarte îndepărtat. FCSB-CFR Cluj e meciul ideal pentru biletul din acest weekend, iar Superbet ți-a pregătit cele mai bune cote pentru pariurile tale favorite! Înregistrează-te aici și pune biletul pe care ți-l dorești!

Al patrulea principal la FCSB în acest sezon! 

FCSB încă mai simte gustul amar al înfrângerii după ultimele două sezoane în care CFR-ul le-a furat titlul. Anul acesta nu se mai află în luptă parte-n parte pentru titlu. Obiectivul echipei FCSB e un loc de Europa League, o performanță pe care va încerca s-o obțină sub comanda lui Anton Petrea, ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert. Rămâne de văzut dacă această schimbare pe banca tehnică va produce șocul care să aducă 3 puncte de mare orgoliu pentru FCSB în disputa cu CFR Cluj. Un mod în care poți profita și tu de inspirația noului antrenor principal este pariul special „Rezervă dă gol”, acum la 3.20 cotă la Superbet.ro Vezi aici oferta de Pariuri Speciale pentru meciul FCSB-CFR Cluj!

0-2 prins în ultimele 14 meciuri directe!

Probabil că primul lucru la care vă gândiți când vedeți FCSB-CFR Cluj e: „clar, meci cu goluri puține.” Statistica ultimilor ani vă dă dreptate. Acum însă... am putea asista la un prim meci de 3+ (se înscriu cel puțin 3 goluri în meci), fiindcă apărarea FCSB e cea mai slabă din Play Off (12 goluri încasate) și echipa e fără victorie în campionat de la reluare competiției, după pauza cauzată de starea de urgență. În cele 5 jocuri disputate din 14 iunie încoace, FCSB a câștigat numai două puncte. CFR a pierdut locul 1, poziție pe care s-a menținut din august trecut. Ambiția și experiența sunt de partea oaspeților. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

FCSB n-a marcat împotriva CFR-ului în acest sezon

Anul acesta a fost cu ghinion pentru FCSB în duelurile cu CFR Cluj. Două victorii în Gruia, ambele cu 1-0 reușite de băieții lui Dan Petrescu și o remiză albă pe Arena Națională, pe 22 septembrie 2019. Cert e că de această dată, ambele formații for face tot posibilul să evite scorul de 0-0. Probabil, Dan Petrescu va rămâne în expectativă și va căuta să profite la maximul de fazele fixe. Ne așteptăm la un entuziasm ofensiv din partea lui Petrea & Neubert, care vor vrea să înceapă cu dreptul mandatul primit pe final de sezon. 

Dan Petrescu trage să obțină un hattrick de victorii în această stagiune contra FCSB,  mai ales acum, când demiterea îi e cel mai mare coșmar. Un gol diferența poate să fie noroc chior, motiv pentru care atacanții ambelor formații și-au pus în plan să dea peste cap tabela de marcaj. Tu ce zici, leagă CFR o triplă de victorii în fața roș-albaștrilor? Cei mai probabili marcatori de la fiecare echipă în viziunea Superbet sunt Adi Petre/FCSB, cota 4.00, respectiv Omrani-CFR Cluj, cota 3.20. Pe care dintre ei mizezi tu?

Pariul pe cornere poate fi lozul norocos!

„CFR Cluj campioană” e încă o afirmație incertă, ce putem spune cu exactitate e că Feroviarii sunt campioni la cornere. Experiența jucătorilor ceferiști le permite să obțină lovituri de colț din ocaziile care par să nu ducă la nimic. Cu o medie de 5.89 cornere obținute per/meci, CFR e echipa ideală pentru un pariu pe cornere. Ghici cine e pe locul doi la acest capitol? Ai nimerit-o! Adversarii de la FCSB sunt la doar o poziție în spatele rivalilor, cu o medie de 5.71 cornere per/meci. La un asemenea duo, n-ai cum să ai dubii pentru biletul tău. Cu o medie totală de 11.60 cornere per/meci, pariul pentru 10.5+ e ideal pentru biletul tău! Drumul către câștiguri ține doar de alegerile tale! Dublează-ți câștigurile cu cele mai bune pariuri!

Cartonașele galbene sunt o miză uriașă!

Din păcate pentru echipa antrenată de Dan Petrescu, CFR-ul este lider și la cartonașele galbene încasate. Ardelenii sunt întodeauna recunoscuți pentru ritmul lent cu care fac lucrurile, poate tot acesta să fie de vină și pentru media de 3.29 cartonașe galbene încasate per/meci. FCSB-ul echilibrează situația în această balanță cu o medie de 1.78 cartonașe încasate. Pare limpede! Pariul pentru -5.5 cartonașe încasate e ideal pentru acest meci. Surprizele nu se termină aici! Cartonașele galbene îți triplează câștigurile! Tu când îți faci biletul?

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe cele mai importante jocuri din fotbalul românesc, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

 

Roma – Inter, derby între echipele cu „lipici” la români

Doar Bielsa a crezut în promovarea lui Leeds. Maradona a făcut-o pe Napoli campioană, iar Abreu a bătut scăriță un penalty la Mondial

Topul celor mai eficienți portari din marile campionate ale lumii! Favoritul tău e printre ei?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează