GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Europa începe în Balcani și la fotbal. 7 „cavaleri” ai Estului luptă pentru dreptul de a ataca Vestul

Europa începe în Balcani și la fotbal
Europa începe în Balcani și la fotbal

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 18:26

Balcanii n-au mai tras de mult bățul cel lung în materie de orice, dar pandemia am dus-o parcă mai bine în acest spațiu. N-am fost total imuni, dar dintr-un motiv sau altul, cifrele au rămas suportabile, iar eliminarea mai rapidă a restricțiilor a venit cumva previzibil. Astfel, în timp ce alții își fac doar niște planuri pentru restart, la extremitatea sud-estică a continentului se joacă fotbal intens. Iată cum stau lucrurile în campionatele deja reluate în această zonă!

Olympiakos își va recăpăta coroana. Va fi titlul 45!

Grecii au revenit la normal. După doi ani în care AEK Atena și PAOK Salonik au câștigat titlul, sezonul 2020 pare deja acontat de gigantul Olympiakos, care va ajunge la o cifră incredibilă: 45. În acest weekend se pleacă în play-off, dar trupa din Pireu are 14 puncte peste campioana în exercițiu, cele două întâlnindu-se în meci direct duminică seara. “Vulturii” nu mai sunt cei de pe vremea lui Răzvan Lucescu, dar locul 2 contează și PAOK trebuie să-l apere de AEK Atena, care e la un punct în spate. E diferența dintre Liga Campionilor și Liga Europa și de multe zeci de milioane. Panathinaikos e într-o zonă a nimănui, sigură de Liga Europa și cam atât, iar din play-out putem saluta de pe acum retrogradarea lui Panionios, pe care doar un miracol o mai poate salva.

Steaua Roșie Belgrad e deja campioană matematic în Serbia, iar meciul său cu Radnik Surdulica poate fi o pâine de mâncat pentru pariori. Intră online pe Superbet și fructifică bucuria campioanei!

Dinamo Zagreb și K.F. Tirana, alți granzi care au confiscat podiumul

Și în Croația lucrurile merg pe drumul lor știut și bătătorit. Dinamo Zagreb are 8 puncte peste Rijeka și se îndreaptă fluierând către titlul cu numărul 21 din istoria sa. Trupa din Capitală a impresionat în acest sezon prin numărul mic de goluri încasate, doar 11 în 26 de partide, dovadă că NG pe adversara lui Dinamo e mereu un pariu cu șanse mari de reușită. Pontul pare cu atât mai solid, având în vedere că liderul joacă sâmbătă pe terenul ultimei clasate, Varazdin. Și locul 2 e de apărat, pentru că duce în preliminariile Ligii Campionilor, iar Rijeka e atacată la puține lungimi în spate de Lokomotiva Zagreb și de Hajduk Split. 

O noutate vine însă din Albania, acolo unde K.F Tirana, cea mai titrată echipă a țării, se pregătește să câștige din nou titlul, după 11 ani de pauză. Va fi al 25-lea din palmares și o bună revanșă luată mai ales în fața celor de la Skenderbeu, care au câștigat de 7 ori titlul între timp.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe fotbalul balcanic, mereu imprevizibil și pătimaș!

Marș spre titlu și pentru Buducnost, Ludogoreț și Olimpija

În Muntenegru, dominația celor de la Sutjeska a luat sfârșit și trupa din Niksic nu mai poate face nimic în acest sens. Buducnost Podgorica are 15 puncte avans și titlul cu numărul 4 în buzunar. După 8 locuri 2, merită! Titograd, campioana din 2016, se îndreaptă spre retrogradare, semn că nisipurile se mișcă repede și în fotbalul muntenegrean. “Ruda” de mai la nord, Slovenia, se pregătește și ea să ia noi măsuri pentru coroană. Capul recordmenei Maribor nu mai e potrivit, cei de la Olimpija Ljubljana urmând să sărbătorească cel de-al 3-lea titlu din istoria lor. Celje și Aluminij sunt la 5 puncte în spate, iar Maribor e la 7, dovadă că jocurile sunt cam tranșate în prima ligă slovenă, din care mai sunt totuși de jucat 11 etape interesante.

Ludogoreț Razgrad e răspunsul pe care orice român îl are pe buze, atunci când este întrebat despre fotbalul bulgar. Și nu doar pentru că-i avem acolo pe Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, ci și pentru că e singura echipă a vecinilor de peste Dunăre cu ceva rezultate europene. Ludogoreț se pregătește pentru al nouălea titlu consecutiv și nimeni nu poate comenta. Derby-ul cu Levski, prin care se vor relua oficial ostilitățile și în Bulgaria, e o distracție fără public pentru ambele.

Pariază la Superbet pe derby-ul Bulgariei, Levski Sofia – Ludogoreț Razgrad, vineri, de la ora 21:00!

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maxim meciurile în care românii joacă în străinătate, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

CITEȘTE ȘI: 

O GĂLĂGIE DE JACKPOTURI LA SUPERBET.RO! PESTE 10 MILIOANE DE LEI PLĂTITE!

Jackpot SuperSpin câștigat! Află secretele jucătorului supernorocos!

La Superbet surprizele se țin în lanț! Ai parte de cele mai profitabile pariuri SuperCombo și de SuperDueluri Fantezie!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează