GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe o Supersăptămână de pariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2024 16:09 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 16:09

Cu energia tipică începuturilor, profităm de faptul că este luni pentru a trece în revistă cele mai tari meciuri pe care noua săptămână le are pregătite. De la SuperLigă până la ligile de top din Europa și cupele europene, toate pregătesc surprize și sunt surse de inspirație pentru bilete verzi.

Show de luni până vineri

Luni, în SuperLigă se dă duelul pentru locurile europene. În vreme ce campionatul își știe câștigătoarea titlului, după victoria lui FCSB din weekend contra Farului Constanța, mai există o bătălie mocnită pentru celelalte poziții ce permit accesul în cupele europene. De pe locurile 5, respectiv 4, Rapid și Universitatea Craiova încă speră la un bilet spre Europa. CFR Cluj și Farul par a fi greu de detronat, însă diferența de puncte dintre echipe este relativ mică și ușor de redus în cele 4 etape rămase până la finiș. La Superbet, ai cota 2.30 pe victoria giuleștenilor în această seară.

Marți și miercuri, e timpul pentru Liga Campionilor, bineînțeles. Se joacă turul semifinalelor, iar pe lângă lupta pentru trofeu, se dă și duelul pentru titlu de golgheter. Se pare că anul acesta, în topul șanselor se află Mbappe (cota 1.50), Harry Kane (cota 2.75) și Jude Bellingham la mare distanță (cota 25.00). Partidele din turul semifinalelor sunt Bayern – Real Madrid și Dortmund – PSG, iar cele mai mari șanse la câștigarea ediției 23/24 a competiției le are Real Madrid (cota 2.40).

Vezi aici toate cotele antepost pe Liga Campionilor!

Joi, Europa League și Conference League sunt în plină desfășurare. Probabil cel mai tare meci al zilei este AS Roma – Leverkusen, finalista de anul trecut a competiției și actuala campioană din Bundesliga. În plus, tot joi se joacă și Chelsea – Tottenham, recuperare din etapa 26. În afara partidei din această seară, mai sunt 4 etape în Premier League, iar Tottenham încă speră la un loc direct în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor.

Vineri, se joacă tare în fotbalul european. Cea mai importantă dispută pentru fanii români este Farul Constanța – Sepsi. Este ocazia pe care marinarii o au de a-și asigura locul european în sezonul următor, iar faptul că joacă pe teren propriu este un avantaj de care trebuie să se folosească.

Verifică aici toate cotele Superbet pentru SuperLigă!

Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează