GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

La un pas de semifinale! România U21 are cota 4.85 să învingă și Franța! + cote speciale la Fortuna

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 09:33

Luni, de la ora 22:00, România U21 dispută ultimul meci, împotriva Franței U21, în cadrul grupelor de la CE U21 din Italia.

După prestațiile magnifice din partidele contra Croației (4-1) și Angliei (4-2), în care ofensiva "tricoloră" a fost la înălțime, echipa lui Mirel Rădoi a ajuns la un pas de semifinale.

Cota mică pentru un egal!

România și Franța au nevoie de o remiză pentru a se califica împreună din grupa B, iar acest aspect se reflectă și în cotele oferite de agenția de pariuri Fortuna. Puteți paria pe un rezultat egal la cota 1.75, una neobișnuit de mică pentru o astfel de selecție.

Totuși, cota este explicabilă, prin prisma circumstanțelor actuale. Ambele naționale au câte 6 puncte în grupa B, iar egalul le-ar lăsa cu câte 7 puncte la finalul grupelor.

România ar termina pe locul 1, iar francezii ar fi siguri de calificarea în semifinale, deoarece ar deveni echipa de pe locul 2 cu cel mai bun bilanț în cadrul competiției.

Scorurile de 0-0 și 1-1 sunt favorite

Curajoșii care vor să parieze pe succesul "tricolorilor" pot miza pe cota 4.85, tot la Fortuna, în timp ce francezii au cota 2.95 să câștige.

Cu Dembele și Aouar pe teren, "cocoșii" au un plus de experiență și de
forță, iar defensiva României a arătat slăbiciuni în primele partide. Cu toate acestea, pariul favorit este pe goluri puține!

Selecția "Sub 2,5 goluri în meci" are cota 1.45 la Fortuna, deoarece un scor de 0-0 sau 1-1 este foarte probabil, având în vedere că avantajează ambele tabere.

Fortuna oferă și pariuri speciale

Pe acest meci, la cote foarte atractive, inclusiv pe marcatorii de la Cesena.
La startul competiției, George Pușcaș avea cota 88.00 să înscrie în toate partidele din grupa B, iar atacantul de la Palermo și-a trecut numele pe lista marcatorilor atât împotriva Croației, cât și contra Angliei. Ambele reușite au venit din lovituri de la 11 metri.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează