GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lansare Nike Air Zoom Pegasus Shield - pantofii sport perfecți, indiferent de anotimp

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 11:41 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 11:45

Nike Air Zoom Pegasus Shield din colecția Weatherized, acum și în Romania. Noii pantofi de alergare oferă confort, aderență și tracțiune indiferent de anotimp! Modelul a fost creat atât în varianta pentru bărbați, cât și în varianta pentru femei, într-o gamă variată de culori.

Este pantoful ideal în condiții de frig si vreme umedă. Designul hidrofug ajută la menținerea piciorul uscat în cele mai neprielnice conditii meteo și e partenerul ideal de alergare în aer liber. Tracțiunea puternică vine din aderența sporită a tălpii, inspirată din tehnologia anvelopelor auto pentru anotimpul rece.

Luna trecuta, produsul a fost testat de 3 influenceri români. Într-un shooting realizat de Nike intr-un studio special amenajat , Lora, Ionuț Ghenu și Maria Mihalace (sportivă cu performanțe remarcabile în probele de sprint, locul 9 la Campionatul Modial U20), “brand ambassadors” Nike, au fost plăcut impresionați de calitatea pantofilor și ne-au convins că sunt potriviți atat pentru un atlet care face performanța cat si pentru un simplu iubitor de sport.

Pantofii Nike Air Zoom Pegasus Shield și colectia Weatherized special creata de Nike pentru vreme rece au fost testați de Maria pe pista de alergare, pe asfalt, pe drum de pămant sau pietriș: ’’Senzația este WOW! Fie că faci kilometrii zilnici sau te antrenezi, picioarele nu simt oboseala și sunt protejate mereu. Sunt ca un boost de energie pentru picioare. Drumul este pista ta. Pregătește-te de zbor!’’

Lora este încantată de faptul că îi poate folosi indiferent de vremea de afară: ’’Este excelent că îi pot folosi și iarna sau pe vreme rea, sunt aderenți iar stratul superior are un finisaj special pentru a îndepărta apa de pe suprafața pantofului iarumezeala nu pătrunde în interior. Și colectia de haine Weatherized este super cool pe vremea aceasta!’’

Chiar dacă cele două practică sportul  din rațiuni diferite, siguranța  este numitorul comun în alegerea pantofului. Lora spune că: ’’ De cele mai multe ori alerg afară, iar asta clar implică un traseu cu obstacole și faptul că acest model are talpa construită astfel încât să reducă la minimum riscul de a-ți luxa glezna, este minunat. În trecut am avut accidentări grave la ambele glezne și pentru mine contează foarte mult cu ce mă încalț, mai ales atunci când fac activități solicitante fizic.

Viziunea siguranței, prin prisma sportivului de performanță, ne este explicată de Maria: ’’Pentru un atlet, un pantof de alergare performant este esențial în asigurarea confortul și siguranței, în atingerea formei maxime de concurs și longevității competiționale. Acord o deosebită atenție în alegerea pantofilor cu care alerg, iar Nike este brandul meu preferat!’’

Experiența de brand ambasadori – confirmare profesională pentru Lora și Maria.

’’Mă bucură foarte mult când un brand ca Nike își dorește să mă susțină. Este minunat că ne regăsim în valorile celuilalt. În colaborarea de lunga durata pe care o am cu Nike, am cunoscut mereu oameni profesioniști și creativi care îmi transmit sentimentul de curaj într-un mod mult mai puternic’’, ne-a mărturist Lora.

’’Acest parteneriat este o recunoaștere  și o încununare a performanțelor care le-am atins în ultimul an, culminand cu Nairobi (Kenya) unde am obținut locul 9 în lume, în proba de sprint, a Campionatul Mondial de Atletism U20. Nike mă motivează să merg pe acest drum, sa-mi îmbunatățesc constant performanțele sportive’’, consideră Maria.

Știm cu toți că Lora se simte în largul ei pe scenă, în noaptea de Revelion a avut 3 concerte și un concert pe 1 ianuarie, ’’Ador să cânt la trecerea dintre ani...’’, însa marturisirea Mariei a fost o surpriză:’’Nu știu dacă știți dar pe langă ateltism iubesc să fiu în lumina reflectoarelor, să particip la prezentări de modă. Am câștigat un curs de modelling, am învățat să merg pe tocuri dar, pozez cu aceeași plăcere și  în echipament sportiv. 

Nike Air Zoom Pegasus Shield: 3 caracteristici spectaculoase

1. Tracțiune ridicată pe vreme umedă - Talpa exterioară oferă tracțiune ridicată pe vreme ploioasă. Are texturi inspirate de anvelopele de iarnă. Microcanelurile aderă la drum, în timp ce formele multidirecționale ajută la scurgerea apei de pe talpă pentru a facilita contactul perfect cu pavajul și a împiedica alunecarea.

2. Acoperire ușoară - Suprafața superioară a pantofului, din textil de înaltă performanță, este ușoară, lejeră, rezistentă la intemperii, respirabilă, asigură o bună ventilație pentru un nivel echilibrat al transpirației, ajutând la menținerea piciorului uscat. Inspirată de îmbrăcămintea performantă de exterior, stratul superior are un finisaj DWR (durabil, hidrofug) pentru a nu retine apa pe suprafața pantofului.

3. Alergi în ritmul tău - Tehnologia Nike constă într-o spumă ușoară, durabilă, care oferă o senzație de amortizare la mișcare. Rezultatul este un model de pantofi rezistenți si ușori, creați pentru antrenamente zilnice.

Perna de aer Air Zoom din partea frontală oferă un boost de energie, asigurând un imbold pentru sprinturi energice. Nota modernă este completată de elementele reflectorizante pentru un plus de vizibilitate.

Colecția Nike Weatherized, poate fi găsită în rețeaua magazinelor Nike din: Mega Mall Bucuresti, AFI Cotroceni Bucuresti, AFI Brasov, Iulius Town Timisoara și Iulius Mall Cluj.

În colecția Nike Weatherized pentru anotimpul rece, puteți regăsi și articole de îmbrăcăminte special create pentru vreme umedă, ploioasă sau chiar ninsoare, echipamente pentru antrenament tip fitness si modele cool de purtat in timpul liber, versatile, care pot fi adaptate ușor oricărui outfit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paulg40
paulg40  •  14 Ianuarie 2022, 20:32

Sunt penibili astia de la Nike.Design pt cocalari.Incaltari din deseuri alimentare din gunoaie.Masa bogatilor incalta saracii...

juv3ntin
juv3ntin  •  14 Ianuarie 2022, 14:38

fereasca sfantu și pazeste ce poze jenante

Vezi toate comentariile (2)
Comentează