GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City – Manchester United, un derby în adevăratul sens al cuvântului

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2024 00:56 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 00:56

Etapa a 27-a din Premier League le aduce față în față pe marile rivale din Manchester, City și United, două echipe despărțite în clasament de nu mai puțin de 15 puncte. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 3 martie, am ales derby-ul orașului Manchester și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de cinci piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de 35.00! Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Manchester City – Manchester United (17:30)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Marcator – Erling Haaland oricând (cota 1.45)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Nu (cota 2.05)
Manchester United cornere – Peste 3.5 (cota 2.07)

Manchester City, campioana sezonului trecut, ocupă locul secund după 26 de etape, la un punct distanță de liderul Liverpool și cu un punct peste urmăritoarea Arsenal.

Într-un nou sezon cenușiu, Manchester United se află pe locul șase, la opt puncte de zona locurilor care asigură prezența în grupele Ligii Campionilor sezonul următor.

Interesant este că după 26 de meciuri golaverajul ”diavolilor” este zero. Câte goluri au marcat, tot atâtea au și primit.

Manchester City pornește ca mare favorită în duelul cu rivala locală, după ce a câștigat 14 din ultimele 15 meciuri.

Manchester United a pierdut la peste două goluri în 60 la sută din înfrângerile sezonului actual.

Pe teren propriu Manchester City este neînvinsă, câștigând nouă din cele 13 meciuri disputate.

În deplasare, Manchester United a adunat șapte victorii dintre care trei la rând în ultimele trei partide, de fiecare dată în meciuri de GG.

”Cetățenii” s-au impus la cel puțin trei goluri diferență în trei din ultimele patru meciuri directe în campionat.

Meciul tur a fost câștigat de City cu un sec 3-0, pe Old Trafford, iar la ultima vizită a lui United pe terenul rivalei ”cetățenii” au tranșat disputa cu un spectaculos 6-3.

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri directe în toate competițiile.

Cota 35

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Manchester City – Manchester United din Premier League poți ajunge la o cotă cumulată de 35.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 350,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul duelului Manchester City – Manchester United, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează