GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marți și miercuri se joacă primele meciuri din returul optimilor în Liga Campionilor. Care sunt favoritele la calificare

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2024 22:37 / Actualizat marti, 05 martie 2024 22:37

Cea mai importantă competiție din fotbalul european, Liga Campionilor, revine în actualitate cu returul optimilor de finală, marți și miercuri. Bayern, PSG, Real Madrid și Manchester City sunt echipele pentru care o eliminare în această fază a întrecerii ar echivala cu un adevărat cataclism. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 10% (bonus de 10%) pentru un bilet multiplu cu patru selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Patru selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 10

Din oferta Betano din această săptămână pentru Liga Campionilor am ales cele patru meciuri programate în returul optimilor de finală și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 10%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri Peste/Sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Bayern Munchen – Lazio Roma (marți, 22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)

Ultimele trei meciuri disputate de Bayern au avut goluri marcate de ambele echipe, precum și trei din ultimele patru partide din Liga Campionilor pe teren propriu. Lazio n-a câștigat niciodată un meci de Liga Campionilor în Germania, înregistrând două remize și tot atâtea înfrângeri. Bayern a depășit faza grupelor în 11 din ultimele 12 tentative. Ambele echipe au marcat în șase din ultimele șapte deplasări pentru Lazio în această competiție. În tur, Lazio s-a impus cu 1-0 după un meci în care Bayern n-a avut nici măcar un șut pe poartă

Real Sociedad – Paris Saint-Germain (marți, 22:00)
Total goluri – Sub 2.5 (Cota 1.87)

O singură victorie a obținut Real Sociedad în ultimele nouă meciuri disputate, în toate competițiile. Ultima înfrângere pentru PSG datează din noiembrie 2023, când pierdea în faza grupelor cu AC Milan. Campioana Franței s-a impus fără gol primit în patru din ultimele șase meciuri în deplasare. Meciul tur a fost câștigat de PSG (2-0).

Real Madrid – RB Leipzig (miercuri, 22:00)
Rezultat final – Real Madrid (cota 1.60)

Real Madrid a câștigat meciul tur (2-1) și are prima șansă pentru calificarea în sferturi. Echipa spaniolă n-a pierdut niciun meci disputat pe teren propriu în actualul sezon indiferent de competiție. Leipzig s-a impus o singură dată în precedentele cinci deplasări. Real Madrid are două victorii în trei meciuri cu Leipzig.

Manchester City – FC Copenhaga (miercuri, 22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)

Învingătoare cu 3-1 în meciul tur, Manchester City are prima șansă la calificare. ”Cetățenii” au câștigat la zero patru din ultimele șapte meciuri de pe teren propriu. Echipa lui Pep Guardiola vine după nouă victorii consecutive în Liga Campionilor. Patru goluri a marcat Julian Alvarez în patru apariții pe teren în actualul sezon european.

Pe cele patru meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 9.30 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 465,41 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 10% oferit de Betano care înseamnă 41,54 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close