GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciuri de foc în faza optimilor din Liga Europa. Activează Modul Multiplu pentru extra câștiguri pe Betano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2024 17:43 / Actualizat joi, 07 martie 2024 01:26

Seara de joi, 7 martie, aduce în prim plan șapte din cele opt meciuri programate în manșa tur a optimilor de finală în Liga Europa. O fază a competiției în care se înfruntă câștigătoarele de grupă cu echipele care au disputat un tur suplimentar, în așa numita fază knock-out a competiției. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 25% (bonus de 25%) pentru un bilet multiplu cu șapte selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șapte selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 65

Din oferta Betano din această săptămână pentru Liga Europa am ales cele șapte meciuri programate joi, 7 martie, în manșa tur a optimilor de finală și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 25%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Sparta Praga – Liverpool (19:45)
Rezultat final – Liverpool (cota 1.91)

Sparta Praga este neînvinsă în cele 19 meciuri disputate pe teren propriu sezonul acesta, dar în capitala Cehiei vine liderul din Premier League și recordul amfitrionilor este pus în pericol. ”Cormoranii” au pierdut în ultimele două deplasări din Liga Europa. Ultima oară când Sparta și Liverpool s-au întâlnit la Praga, în 2011, meciul s-a încheiat cu o remiză albă. Bilanțul lui Liverpool contra echipelor din Cehia este de trei victorii și o remiză.

AS Roma – Brighton (19:45)
Rezultat final – AS Roma (cota 2.12)

Roma a câștigat 13 din cele 19 meciuri pe teren propriu în toate competițiile, în timp ce Brighton a pierdut patru din ultimele șapte meciuri disputate. Roma a câștigat toate cele trei meciuri din Liga Europa sezonul acesta fără să primească gol. Brighton s-a impus în ultimele patru meciuri din Liga Europa fără gol primit. Pentru Brighton este primul meci din istorie contra unei echipe din Italia.

Qarabag – Bayer Leverkusen (19:45)
Ambele echipe marchează – Nu (cota 1.80)

Revelația Qarabag primește vizita liderului la zi din Bundesliga, Leverkusen fiind singura echipă neînvinsă din prima ligă germană. Cele două echipe s-au mai întâlnit sezonul acesta și în faza grupelor, Leverkusen câștigând ambele dispute, 5-1 pe teren propriu și 1-0 în deplasare.

Olympique Marseille – Villarreal (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)

Cel puțin patru goluri au fost marcate în cele patru meciuri disputate de Marseille pe teren propriu în actualul sezon din Liga Europa și de fiecare dată ambele echipe au înscris. Villarreal a marcat de opt ori în ultimele două meciuri, primind gol în fiecare din aceste meciuri. ”Submarinul galben” are patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri europene.

Benfica Lisabona – Rangers FC (22:00)
Rezultat final – Benfica (cota 1.60)

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate de Rangers în Liga Europa. Benfica a câștigat nouă din ultimele zece meciuri pe teren propriu. ”Vulturii” vin după ce au pierdut derby-ul de campionat cu FC Porto, 5-0 în deplasare. Din cele șapte înfrângeri suferite de Rangers în toate competițiile cinci au fost la un gol diferență.

Freiburg – West Ham United (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

”Ciocănarii” nu traversează o perioadă grozavă, cu cinci înfrângeri în ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele nouă meciuri disputate de Freiburg. Nu mai puțin de 14 goluri a primit West Ham în precedentele cinci meciuri, dar echipa londoneză abordează meciul din Germania după două victorii la rând în Premier League.

AC Milan – Slavia Praga (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.83)

Doar trei meciuri a pierdut AC Milan pe teren propriu sezonul acesta, două în campionat și unul în Liga Campionilor. Slavia Praga este neînvinsă în ultimele zece meciuri din prima ligă a Cehiei. Slavia Praga a câștigat grupa din Liga Europa, după ce a învins pe AS Roma în meciul decisiv pentru prima poziție. Doar patru victorii a obținut Slavia în 16 confruntări cu echipele din Italia în cupele europene, pierzând de nouă ori.

Pe cele șapte meciuri de fotbal de mai sus din Liga Europa am obținut cota 66.02 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 660,29 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 25% oferit de Betano care înseamnă 162,57 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează