GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Road to Vegas - încă șase ediții de spectacol de poker pentru români

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 16:42

Bucurându-se deja de notorietate în rândul românilor pasionați de poker, show-ul TV Road to Vegas va continua cu încă 6 ediții în urma succesului de care s-a bucurat până acum. Campania este organizată de PokerFest România și 888poker, iar în urma desfășurării acesteia 12 jucători români vor ajunge în Las Vegas, unde vor participa la o nouă super competiție: jocul pentru o brățară WSOP și un premiu colosal de 888.888 de dolari! În total vor fi de fapt 13 jucători români la Las Vegas deoarece un tichet va ajunge la campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental. Turneul WSOP 2020 Crazy Eights se va desfășura în perioada 26-27 iunie 2020.

Show-ul Road to Vegas a început cu șase ediții, dar conceptul a fost extrem de apreciat de public, ceea ce i-a determinat pe organizatori să dubleze astfel durata și beneficiile campaniei. Sistemul lansat prevedea că primii 6 clasați dintr-un turneu săptămânal de calificare online împărțeau un premiu garantat de 5000 USD, apoi ajungeau joia următoare să joace poker într-un show la B1 TV, timp de 4 ore! Noile finale transmise la televiziune sunt programate pe 23 și 30 ianuarie, precum și pe 6, 13, 20 și 27 februarie. Fiecare câștigător merge în Las Vegas cu un pachet premium de beneficii - cazare, bilete de avion, dar și ticket de participare la WSOP 2020 Crazy Eights.

În fiecare show TV, cei șase jucători calificați în urma turneului online joacă alături de o vedetă. Printre vedetele prezente până acum la TV alături de pasionații de poker au fost Andrei Sebastian Filcea (cunoscut publicului drept Flick, domnul Rimă), Codin Maticiuc, vedetă mondenă, Cristina Lupu, vloggeriță, Loredana Ciobotaru, cântăreață. Demn de remarcat este că  în ediția la care a participat, Andrei Sebastian Filcea a reușit chiar să termine câștigător, fiind jucătorul cu cele mai multe fise la final de joc. Aceste persoane publice prezente în show nu au de obicei experiență prea însemnată în poker, dar condimentează atmosfera, oferind privitorilor divertisment de calitate la pachet cu un joc intens de poker televizat. 

Oricine poate participa la turneele online, însă călătoria spre Orașul Luminilor este condiționată de vârsta minimă de 21 de ani la data începerii WSOP 2020, astfel încât înscrierea să fie validă conform legislației din Statele Unite ale Americii. În 2019, 10.188 de jucători au cumpărat tichete de 888 de dolari fiecare pentru turneul 64 al seriei WSOP, $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em. Un român (Vlad Darie) a ajuns până în ultima zi a competiției și a terminat pe locul 7, câștigând 136.888 de dolari. Amintim că în 2017 românul Alexandru Papazian câștiga la acest turneu de poker prima brățară românească WSOP.

Road to Vegas - încă șase ediții de spectacol de poker pentru români

"Ne bucură interesul românilor față de un astfel de show de poker și suntem singuri că dincolo de cei deja pasionați de acest joc, am atras atenția și altora, dornici de divertisment de calitate. Unii abia acum descoperă farmecul acestui joc, adrenalina partidelor din turnee, în timp ce alții capătă noi experiențe în drumul lor care nu se știe niciodată până unde poate ajunge - iată, cu puțin ajutor din partea noastră, prin prisma acestei campanii, chiar și până la un celebru turneu de poker din Las Vegas", spune Sorin Constantinesc, CEO PokerFest.

Noile show-uri TV se anunță la cel mai înalt nivel de divertisment, ținând cont doar de numele invitaților din rândul vedetelor. Spre exemplu, Mihai Morar, host TV și una dintre cele mai celebre voci de radio, este un show-man desăvârșit, care cu siguranță va crea atmosferă la masa de joc. Cântărețele Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș vor arăta că pokerul este și pentru femei, nu doar un joc de bărbați. În plus, feminitatea aduce un plus de stil în joc și rămâne de văzut dacă acestea vor reuși să domine ceilalți jucători. Alte două nume feminine apar printre cele ale vedetelor invitate de organizatori în show-urile TV: Silvia Popescu și Otniela, ambele cu statut de influencer pentru un public însemnat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează