GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Se acordă marile trofee de la Miami! Fazele finale se joacă pe Superbet: cine sunt favoriții și cine poate oferi surpriza

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2024 18:35 / Actualizat joi, 28 martie 2024 18:35

Un mix de nume foarte consacrate și câteva foarte surprinzătoare. Asta propune competiția de la Miami pentru fazele finale ale unui turneu de un nivel foarte ridicat, de 1.000 de puncte în clasamentul mondial și premii în bani pe măsură. Alcaraz și Sinner au "programat" un nou SuperMeci cu trofeul pe masă, în timp ce Elena Rybakina e cotată cu prima șansă la feminin. Cine va pleca acasă cu marile trofee? Aflăm pe Superbet alături de Streaming, SuperCote, opțiunea SuperAvantaj și Pariuri Speciale pentru fiecare meci de la Miami.

ATP Miami va avea o finală de cinci stele!

Eliminarea lui Novak Djokovic de către tânărul italian Luca Nardi a lăsat turneul din State fără unul dintre marii favoriți, dar celelalte nume de referință de pe tablou și-au respectat statutul și le-au oferit fanilor americani și nu numai meciuri de calitate. Astfel am ajuns în situația în care Jannik Sinner și Daniil Medvedev se vor înfrunta în prima semifinală în ceea ce va fi atât reeditarea finalei Australian Open (3-2 pentru Sinner), cât și cea a ediției din 2023 de la Miami (2-0 pentru Medvedev). Va fi deja al 11-lea episod al rivalității Medvedev - Sinner, cu șase succese în dreptul rusului.

Pe partea inferioară de tablou ne aflăm încă în faza sferturilor de finală, acolo unde Alexander Zverev îl va înfrunta pe complet surprinzătorul maghiar Fabian Marozsan, iar Carlos Alcaraz va da peste bulgarul Grigor Dimitrov. În cazul în care se vor impune, Zverev și Alcaraz ar urma să stea din nou față în față într-un meci cu miză enormă. De altfel, Alcaraz (2.50) e primul favorit al Cotelor Antepost Superbet la câștigarea trofeului, urmat de Sinner (2.70) și Medvedev (4.00).

Confirmă Rybakina?

În competiția feminină, dispariția polonezei Iga Swiatek, învinsă de Ekaterina Alexandrova, dar și înfrângerile suferite de Cori Gauff și Aryna Sabalenka au făcut ca Elena Rybakina să devină SuperFavorita competiției înaintea semifinalelor. Reprezentanta Kazahstanului are un penultim act interesant, contra fostului lider mondial Victoria Azarenka, dar se bucură de încrederea specialiștilor: Rybakina e marea favorită la triumf, cu o cotă de doar 1.70 oferită de Superbet!

Cealaltă semifinală le va opune pe Ekaterina Alexandrova și Danielle Collins, jucătoarele care au obținut la Miami prima performanță importantă din 2024. Alexandrova a eliminat-o pe Swiatek, apoi a confirmat prin victoria obținută în fața americancei Pegula, în timp ce Collins a trecut lejer de Caroline Garcia, cea care a eliminat-o pe Cori Gauff. Cele două sunt considerate, totuși, outsidere la câștigarea trofeului: cotă 5.50 pentru Collins, cotă 7.00 pentru Alexandrova.

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează