GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spania – Italia: semifinală cu repetiție!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2023 16:18 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 16:19

Adversara Croației în finala Ligii Națiunilor se stabilește în această seară! De la ora 21:45, la Enschede, Spania joacă împotriva Italiei într-o reeditare a semifinalei ediției trecute, câștigată de iberici, dar și a penultimului act al EURO 2020, unde s-a impus Squadra Azzurra

La Superbet, Spania – Italia beneficiază de Superpariuri, Supercote și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă pentru semifinala latină din Liga Națiunilor și alege-ți favorita!

Drumul spre careul de ași

În grupa A2 a Ligii Națiunilor, în care le-a avut ca adversare pe Portugalia, Elveția și Cehia, spaniolii au avut emoții până la final pentru ocuparea primului loc. În ultima rundă, pe terenul liderului Portugalia, La Roja a câștigat cu 1-0 și i-a depășit pe lusitani, asigurându-și prezența în semifinale. 

În urma unui scenariu asemănător s-a calificat în play-off și Italia. Squadra Azzurraa făcut parte din grupa A3, alături de Ungaria, Germania și Anglia, iar prezența în semifinale a fost decisă tot după un meci din ultima etapă și tot pe terenul liderului din acel moment. La Budapesta, selecționata lui Mancini i-a învins cu 2-0 pe maghiari, revelația grupei, trecând in extremis pe primul loc.

Partida de la Enschede va fi al treilea duel consecutiv în semifinalele unei competiții continentale. La EURO 2020, Italia a eliminat Spania în penultimul act, la loviturile de departajare, după 1-1 timp de 120 de minute. Ibericii și-au luat revanșa în aceeași fază a ediției trecute a Ligii Națiunilor. În octombrie 2021, pe San Siro, selecționata pregătită atunci de Luis Enrique se impunea cu 2-1 și ajungea în finala pierdută apoi în fața Franței. 

Cu acea victorie, Spania a luat un avantaj fragil în palmaresul duelurilor directe, unde are 12 succese, față de cele 11 reușite de Squadra Azzurra, 16 meciuri încheindu-se la egalitate. 1.65 este cota Superbet pentru o calificare a ibericilor, indiferent dacă performanța este realizată în timpul regulamentar sau după prelungiri și eventuale lovituri de departajare. Pentru aceeași situație, cota Italiei este 2.30.

Semifinala Spania – Italia beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Morata, în centrul atenției

Alvaro Morata, omul al cărui gol a trimis Spania în semifinalele Ligii Națiunilor, va fi principalul pericol pentru poarta lui Donnarumma. Căpitanul ibericilor, care va bifa a 63-a selecție, a ajuns la 30 de reușite în tricoul La Roja și a marcat în două din ultimele trei întâlniri cu Squadra Azzurra. Pentru un nou gol împotriva Italiei, cota lui Morata este 2.90

De cealaltă parte, Mancini așteaptă un meci mare de la Ciro Immobile. Atacantul lazial este al doilea cel mai selecționat jucător din lotul azzurrilor și cel mai bun marcator, cu 15 reușite în 55 de partide, niciuna însă împotriva spaniolilor. La Superbet, cota pentru ca Immobile să înscrie în premieră într-un duel cu La Rojaeste 3.70.

Spania – Italia se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de superpariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Superpovestea trofeelor din marile campionate! Pe 18 mai vedem trofeul SuperLigii

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează