GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Suntem ̶f̶i̶n̶a̶l̶i̶ș̶t̶i̶ câștigați! Dai gol și-ți faci plinul de premii la Mondial.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 15:23 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 15:23

Joc nou în care singurul pariu pe care îl pui e cel cu tine.

A trecut ceva timp de când am fost finaliști în ’86. Și când te gândești că apostroful e pentru secolul și chiar mileniul trecut... 

Lasă că e bine și cu finalele altora atât timp cât punem și noi ceva deoparte pe biletele noastre și pe jocurile de la Casa. Da, avem un joc nou. Pentru pariori, dar de data asta ești 100% la mânat ta. Pentru că singurul pariu pe care îl pui e cel cu tine. Câte din 5 dai. Tragi la poarta de 7 metri unui portar la început de drum și dacă intră mingea-n ațe de câteva ori, iei un premiu frumos. 

Cu principiul 3 din 5 în gheată, ăsta e și numărul minim de goluri pe care trebuie să-l dai ca să te califici automat la un premiu. Ai dat 3, ai primit 300 de puncte de loialitate. Să-ți amintim că la Casa transformi punctele de loialitate în pariuri fără risc sau îți crești cota pe bilet cu ele. Înapoi la punctul cu VAR. Ai dat 4 din 5, atunci primești jetoane de aur și ești tare-n cazinou. Iar dacă ai dat 5 din 5 … aici e treaba serioasă, ai 50 de rotiri gratuite la jocul Better Wilds. Asta îți ziceam că e bine la Casa. Că dai gol și primești și la pariuri, dar și cadouri dincolo, în cazinou. Adica peste tot e bine. 

Hai să tragi la poartă și să iei câștigul. Intră pe Casa, site sau app și ia acum premiile!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close