GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperLive Show revine! Câștigă super premii urmărind emisiunea ta sportivă preferată din online!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 18:10 / Actualizat marti, 18 august 2020 18:12

La două săptămâni de la precedenta ediție, emisiunea SuperLive Show, cea mai tare emisiune de sport exclusiv online din România, revine nu cu unul, ci cu două episoade în această săptămână! Fă-ți cont online la Superbet și pariază pe competițiile și echipele tale preferate!

Dacă e sport, să fie live! Dacă e live, să fie SuperLive! Iar dacă e show, să fie SuperLive Show!

SUPER INVITAȚI, SUPER PREMII

Astăzi, 18 august, de la ora 18:00, în studioul emisiunii, alături de Lucian Lipovan și Dan Filoti, se vor afla Ilie Dumitrescu și Cătălin Moroșanu, în timp ce Mihai Mironică va interveni prin Live Video. Competițiile europene - Liga Campionilor și Europa League - , gala Dynamite Fighting Show și reluarea Ligii 1 vor fi principalele subiecte de pe tapet.

Vineri, 21 august, în studio vor veni Ilie Dumitrescu, Vali Moraru și câștigătorul galei Dynamite Fighting Show! Finalele UCL și UEL, gala DFS și restartul Ligii 1 vor fi principalele subiecte ale serii. 

Fiecare din cele două emisiuni are și super surprize și super premii pentru voi, cei care veți urmări Live SuperLive Show!

Astăzi, câștigi dacă ghicești finalistele Ligii Campionilor!

Spune într-un comentariu la postarea dedicată de pe Facebook Superbet în timpul emisiunii cine va juca finala UCL și intri în tragerea la sorți: cinci premii constând în 5 bonusuri de 100 de lei la Superbet și alte două premii în bonusuri de 100 de lei pentru cele mai bune două întrebări!

14 PREMII A CÂTE 100 DE LEI BONUS LA SUPERBET!

Câștigătorii concursului de astăzi, marți, 18 august, vor fi anunțați în emisiunea de vineri, 21 august. Atenție, însă, trebuie să ai peste 18 ani pentru a participa la acest concurs!

Vineri, câștigi ghicind câștigătoarele UCL și UEL. Cinci dintre cei care vor intui ambele campioane ale celor două competiții vor putea câștiga bonusuri a câte 100 de lei în conturile lor Superbet. Din nou, se vor acorda două premii suplimentare de câte 100 de lei bonus la Superbet pentru cele mai bune două întrebări!

Stai cu ochii pe contul de youtube al Superbet sau vezi emisiunea pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata cele două ediții SuperLive Show!

Ne vedem în direct! Pariu c-o să-ți placă? Descarcă-ți aplicația Superbet pentru iOs și Android, instalată deja de 2.000.000 de pariori, aplicația numărul 1 în România!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe semifinalele Leipzig-PSG & Lyon-Bayern) și finala din Liga Campionilor și superfinala Europa League (Sevilla-Inter), iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Legia, Celtic și Steaua Roșie încep aventura europeană, dar grupele Ligii Campionilor sunt foarte departe! Pariază la Superbet pe turul 1 preliminar!

Transformă pariurile în cea mai frumoasă experiență cu noile Speciale din ofertă! Vezi ce ți-am pregătit!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează