GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

The Manchester derby. Crezi că Erik ten Hag îl poate învinge pe Guardiola?

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 17:03 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 17:03

Olandezul merge „acasă” la spaniolul care i-a fost profesor în perioada 2013-2015, pe când Guardiola o preluase pe Bayern Munchen, pentru a demonstra tuturor că e un superantrenor, care poate avea performanțe și fără o echipă cum e Barcelona.

Și ten Hag are de demonstrat ceva esențial: că poate fi antrenorul care o readuce pe Man United în lupta pentru titlu. În ultimele 9 sezoane, de la despărțirea de Sir Alex Ferguson, Manchester United s-a bătut pentru titlul de campioană în Premier League doar de două ori. Inacceptabil de puțin pentru fanii obișnuiți cu gloria sezon după sezon.

Discipolul își revede mentorul

Încă de pe vremea în care era parte din staff-ul lui Pep, ten Hag și-a arătat ambiția. Guardiola i-a dat pe mână Bayern Munchen II, echipă cu care olandezul a câștigat campionatul Bavariei. Desigur, la primul gând nu pare o performanță majoră. Dar ea a fost prologul unei cariere care a prins avânt la Ajax, unde ten Hag a devenit un „serial winner”, readucând lăncierilor supremația în campionatul Țărilor de Jos, Eredivisie.

Duelul dintre cei doi strategi, Pep și ten Hag are prim planul. Până acum, dintre foștii săi secunzi, doar Arteta l-a învins pe Guardiola, și asta într-un meci de cupă. Deci nu în campionat, competiție care alături de Liga Campionilor e mereu o prioritate zero pentru Pep. Vom descoperi împreună ce va reuși ten Hag, un olandez capabil de rezultate spectaculoase!

Și acum, după un start ratat, ten Hag a redresat-o pe United și vine după o serie de 4 victorii consecutive, serie verde care dă speranțe fanilor la un succes acasă la rivala concitadină. Marele meci e duminică 2 octombrie de la 16:00 și oferta cea mai variată și mai generoasă e aici!

Rivalitate ce datează din secolul 19!

Suntem în secolul 21 și orice derbi al orașului Manchester are energia unui duel dintre cele fundamentale în fotbal. City și United au jucat primul meci direct acum 141 de ani! Pe atunci, gazdele de duminică, Manchester City purtau numele de St Marks, iar oaspeții, Diavolii Roșii, se numeau Newton Heath.

Desigur, United conduce detașat în palmaresul direct la numărul de victorii și la numărul de trofee. Dar de când a fost preluată de șeici și are un buget practic nelimitat, Manchester City domină în duelurile directe și e mereu favorită certă în disputa cu United.

Descoperă care e promoția ta favorită, pe site-ul Superbet.ro

Care superstar va fi decisiv în teren?

Dacă am punctat relația dintre Guardiola și ten Hag, avem de fixat și supervedetele din iarbă. Acum, gazdele au și un vârf uriaș, pe Haaland, în vreme ce oaspeții aproape sigur nu se pot baza din primul minut pe legendarul Cristiano Ronaldo, care a revenit obosit după meciurile Portugaliei din Liga Națiunilor, unde lusitanii au pierdut acasă calificarea la turneul final.

Multe superstaruri vor fi pe teren în spectaculoasa confruntare și vor prelua comenzile antrenorilor. Echipele probabile se apropie de o valoare cumulată de 1,2 miliarde euro și garantează spectacolul:

Manchester City

Ederson – Walker, Akanji, Dias, Cancelo – Silva, Rodri, De Pruyne – Foden, Haaland, Grealish.

Manchester United

De Gea – Dalot, Varane, Martinez, Malacia – Casemiro, Eriksen – Antjony, Bruno Fernandes, Sancho – Rashford.

Starurile din SuperSocial îți pot da ponturi verzi

Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet și vino lângă ambasadorii Superbet, jurnaliștii de top și tipsterii profesioniști care plasează și distribuie bilete. Copiază responsabil biletele care te inspiră și poți câștiga pe inspirația și experiența acestor pariori redutabili. 

Intră în rețeaua pariorilor prieteni: SuperSocial!

GO SUPER

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează