GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

UEFA Champions League ne aduce și miercuri un duel de top! Real Madrid – RB Leipzig vine la pachet cu cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2024 13:54 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 13:57

După ce marți Bayern și PSG și au asigurat biletele pentru sferturi, miercuri Real Madrid și Manchester City sunt așteptate să li se alăture. Chiar pe Santiago Bernabeu, Real Madrid are la Mozzart Bet cea mai mare cotă din lume în duelul cu RB Leipzig!

Real Madrid – RB Leipzig (ora 22:00) cota 1.63

Real Madrid s-a impus la limită, 1-0, în turul din Germania, pe terenul lui RB Leipzig. Brahim Diaz a înscris singurul gol al unui duel extrem de echilibrat, în care nemții, chiar dacă au pierdut, au avut nu mai puțin de 9 șuturi pe poarta madrilenilor.

Trupa lui Ancelotti este favorită certă la calificarea în sferturile Ligii Campionilor, însă trebuie să fie atentă pentru că forța ofensivă a lui RB Leipzig este bine cunoscută, trioul Xavi Simons - Dani Olmo - Lois Openda fiind extrem de periculos.

Revendică în fiecare zi surpriza din Spring Calendar până pe 8 martie!

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.63 pentru victoria lui Real Madrid!

Sporting Lisabona – Atalanta (ora 19:45) cota 2.15

Faza optimilor de finală din Europa League debutează cu o confruntare extrem de interesantă și echilibrată, Sporting Lisabona – Atalanta. Portughezii au parte de un sezon magic, iar în campionat ocupă locul 1 cu 19 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri.

Pariază LIVE la Mozzart Bet și beneficiezi de cote mărite la fiecare 30, 50, 60 și 75 minute!

Interesant este că Sporting și Atalanta au fost în aceeași grupă în Europa League, iar italienii au ocupat locul 1, fără înfrângere. În duelul din Portugalia, Atalanta s-a impus cu 2-1, în timp ce returul din Italia s-a încheiat nedecis, 1-1.

Acum, Sporting are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet pentru un succes.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează