GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR - The Only Way is Through

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 16:22

Ești mai mult decât succesul tău. Mai mult decât eșecurile. Ești efortul pus în călătoria ta. Forța, mintea, pasiunea cu care treci peste provocări! Iar Under Armour premiază asta.  

În viața unui sportiv există de multe ori tot felul de bariere. Unele piedici sunt fizice. Altele psihice. De la ceasul care sună dimineața la 06:00, într-o zi înnorată de ianuarie, și până la deciziile importante pe care trebuie să le iei în viteză, ca să îți pui la punct antrenamentul. Dar tu le înfrunți pe toate.  

Știi că sunt provocări la fiecare pas. Un kilometru în plus de alergare, o tură de bazin într-un ritm și mai alert, 10 minute adăugate ședinței de cardio. Tu înfrunți toate aceste limite, le răspunzi, știi să treci peste ele.  

Campania a debutat în Baltimore, cu o întâlnire globală a partenerilor Under Armour, atleți, antrenori și reprezentați ai presei care au asistat timp de două zile la inovațiile Under Armour. Platforma lansează un imn de 90 de secunde care va beneficia de conținut dedicat de-a lungul anului, inclusiv povești ale atleților care au fost și ei obligați să treacă peste momentele grele. The Only Way Is Through e o atitudine prin care Under Armour vrea să-i motiveze și să-i inspire pe sportivii noii generații.  

UNDER ARMOUR - The Only Way is Through

Sunt zeci de sportivi remarcabili care stau umăr la umăr cu tine în această provocare. De la Stephen Curry, de 3x campion NBA, și până la legendarul Michael Phelps, cel mai decorat înotător din istorie, iar toți susțin același mesaj Under Armour: domină-ți competiția, treci peste orice provocare! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close