GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

ASTĂZI, DE LA ORA 19:00 Cosmin Contra, invitat la „Profu' de Sport” » Dialog captivant cu fostul selecționer: despre era Cortacero, mandatul la națională și „boom-ul” fotbalului saudit

Cosmin Contra este invitatul acestei săptămâni la podcastul „Profu’ de Sport”
Cosmin Contra este invitatul acestei săptămâni la podcastul „Profu’ de Sport”

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 15:05 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 15:26

Cosmin Contra (47 de ani), acum antrenor la Damac, în Arabia Saudită, este invitatul următoarei ediții a podcastului „Profu' de Sport”, care va fi difuzată în această seară, la ora 19:00. Este al patrulea episod din seria specială filmată în zona Golfului, după cele cu Mirel Rădoi, Marius Șumudică și Cosmin Olăroiu.

Fostul fundaș dreapta al naționalei vorbește deschis în dialogul purtat în Arabia Saudită cu redactorul-șef al Gazetei, Cătălin Țepelin, în cadrul căruia abordează mai multe momente de cotitură ale carierei, precum finalul aventurii de la Poli Timișoara, perioada „Cortacero” de la Dinamo și mandatul pe banca echipei naționale.

Cosmin Contra, la „Profu’ de Sport” - Astăzi, pe toate canalele GSP

Pe parcursul unui dialog captivant, întins pe durata unui ceas, „Guriță” abordează toate aceste subiecte în amănunt, vorbește despre explozia fotbalului saudit din ultima vreme și povestește care antrenor uriaș din fotbalul european l-a învățat meserie.

Nu ratați o ediție specială a podcastului, care va fi difuzată în această seară, de la ora 19:00, pe GSP.ro și conturile de Facebook, Instagram și YouTube ale Gazetei Sporturilor. 

Despre podcastul „Profu' de sport” - proiectul special al Gazetei

Mai multe detalii despre formatul video lansat în 2022 de Gazetă:

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat moderatorul Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP. 

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

„Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” » Cosmin Olăroiu, dialog aprins la „Profu’ de Sport”

Mirel Rădoi, poveste spectaculoasă la „Profu' de sport” despre marile sale pasiuni: „Când a văzut actele, soția a crezut ca luăm o casă: «În sfârșit, te-ai deșteptat și tu!»”

„Era cu rața în geantă!” » Șumudică și o poveste halucinantă din aeroport: „Mirosea numai a cârnați în tot avionul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează