GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

JOI, ORA 18:00 Cosmin Olăroiu, invitat de marcă la „Profu' de Sport” » Reputatul antrenor dă cărțile pe față într-un dialog de două ore: „Sper să ajung cândva la națională. Dar într-un astfel de context”

Cosmin Olăroiu este invitatul acestei săptămâni la podcastul „Profu’ de Sport”
Cosmin Olăroiu este invitatul acestei săptămâni la podcastul „Profu’ de Sport”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 09:00 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 10:18

Cosmin Olăroiu (53 de ani), acum antrenor la Sharjah FC, în Emirate, este invitatul lui Cătălin Țepelin în următoarea ediție a podcastului „Profu’ de Sport”, a treia din seria episoadelor filmate în zona Golfului. Podcastul va fi difuzat joi seara, la ora 18:00, pe toate canalele GSP.

Episodul 18 al podcastului „Profu' de Sport” propune un invitat de marcă, Cosmin Olăroiu, antrenor ale cărui realizări vorbesc de la sine. Olăroiu a cucerit 22 de trofee în cariera de antrenor, 19 dintre acestea în Asia, o zestre impresionantă pe care a completat-o în acest an cu 3 titluri la Sharjah FC.

Cosmin Olăroiu, la „Profu’ de Sport” - Joi, pe toate canalele GSP

Reputatul antrenor s-a destăinuit în dialogul cu redactorul-șef GSP, în cadrul căruia a abordat subiecte diverse, de la momentele-cheie ale carierei de antrenor la viața în Golf, acolo unde și-a construit imaginea de veșnic câștigător, de antrenor care livrează trofee oriunde ajunge. 

Nu ratați un episod special al podcastului „Profu' de Sport”, în care Olăroiu rememorează culisele meciului de tristă amintire cu Middlesbrough, vorbește despre posibilitatea de a ajunge să antreneze reprezentativa României, explică ce reprezintă succesul în viziunea sa și dezbate modalitățile prin care România ar putea redeveni importantă în sport. 

Joi, de la ora 19:00, pe GSP.ro și conturile de Facebook, Instagram și YouTube ale Gazetei Sporturilor. 

Despre podcastul „Profu' de sport” - proiectul special al Gazetei

Mai multe detalii despre formatul video lansat în 2022 de Gazetă:

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat moderatorul Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP. 

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

Mirel Rădoi, poveste spectaculoasă la „Profu' de sport” despre marile sale pasiuni: „Când a văzut actele, soția a crezut ca luăm o casă: «În sfârșit, te-ai deșteptat și tu!»”

„Era cu rața în geantă!” » Șumudică și o poveste halucinantă din aeroport: „Mirosea numai a cârnați în tot avionul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Iunie 2023, 14:15

...nu intereseaza pe nimeni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează